panel climatronic zgasł
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
panel climatronic zgasł
tak ja wyżej panel nie świeci nie można włączyć dmuchawy, sprawdziłem bezpieczniki z boku deski oraz przy aku wszystko ok, co może być?
dodam, że nie pokazuje temperatury i spalania na wyświetlaczu licznika, jest jeszcze jakiieś inne miejsce z bezpiecznikami? czy może panel siadł, niestety nie można podłączyć się VAG-iem do klimy, czy to przez nie działający panel?
dodam, że nie pokazuje temperatury i spalania na wyświetlaczu licznika, jest jeszcze jakiieś inne miejsce z bezpiecznikami? czy może panel siadł, niestety nie można podłączyć się VAG-iem do klimy, czy to przez nie działający panel?
bezpieczniki ok1 6 D pisze:A sprawdziłeś bezpieczniki? Nie mam niestety mk4 to nie wiem które to.
czy można założyć panel od passata np. z literką D na końcu?
Ostatnio zmieniony wt cze 24, 2008 09:16 przez trefil, łącznie zmieniany 1 raz.
Moznatrefil pisze:czy można założyć panel od passata np. z literką D na końcu?
http://motors-leicester.co.uk
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: [email protected]
Mobile: 07515651171
K.P.J. Motors
Unit 8-9 Jarvis Street
LE3 5BN
Leicester
e-mail: [email protected]
Mobile: 07515651171
sprawdź bezpiecznik nr 5 - wg mnie tu przyczyna
[ Dodano: Wto Cze 24, 2008 4:30 pm ]
i ni esprawdzaj metoda ze nie przerwany tylko podmień!
[ Dodano: Wto Cze 24, 2008 4:31 pm ]
[ Dodano: Wto Cze 24, 2008 4:31 pm ]
oj chyba nie bardzo - może po przekodowaniu zadziała ale nei daję gwarancji - jeden z forumowiczów miął wsadzony właśnie z literą D i mu nie odpalało - dopiero z amoja rada po podmienieniu na B lub C zagrałotrefil napisał/a:
Mozna
Dzięki greg to było to, ale klima nie chłodzi i nie załącza wentylatorów może mało czynnika?greg pisze:sprawdź bezpiecznik nr 5 - wg mnie tu przyczyna
[ Dodano: Wto Cze 24, 2008 4:31 pm ]oj chyba nie bardzo - może po przekodowaniu zadziała ale nei daję gwarancji - jeden z forumowiczów miął wsadzony właśnie z literą D i mu nie odpalało - dopiero z amoja rada po podmienieniu na B lub C zagrałotrefil napisał/a:
Mozna