Tomsonshade_ pisze: poniewaz nie sledze calego tematu Twoich przerobek, mozesz zdradzic gdzie wydech robiles ?
[Mk3] Soft turbo do VR6??!!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
wczoraj bylem, widzialem, calkiem spoko ten twoj golfik, tylko cos prawa tylnia lampa kiepsko pasuje, taki rancik ma, to jej wina czy cos przy tylnim blotniku bylo mieszane?? a swoja droga to jak sie tak przypatrzylem, to nie mase gratow bylo powrzucane do tylu, jakies wzmacniacze i inne graty, calkiem bez opieki w samochodzie w ogolnie dostepnym garazu przy markecie... nie powinni gdzies go pod kluczem trzymac??? aha, i jeszcze pytanko, chyba czesc intercolera jest za zderzaczkiem schowana, wiec czy to troszke nie przeszkadza n a przeplyw powietrza??
btw - fajne fele
btw - fajne fele
- ml2210
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tylna lampa??????? Jutro zobaczymy. Jak ktoś go stuknoł to juz ja go stukne, nie daruje.
Ta masa gratów owszem jest, bo kazałem nie wyzucać nawet jednej śróbki wyjętej z auta.
A co do postoju na parkingu, czy to było w godzinach otwarcia warsztatu?
Wiem że gdy zamykają to chowają wszystkie auta do warsztatu, sam widziałem.
Swoją drogą trza sie przy tym nieźle nagimnastykować bo aut tam jak w komisie a warsztat malutki.
Ta masa gratów owszem jest, bo kazałem nie wyzucać nawet jednej śróbki wyjętej z auta.
A co do postoju na parkingu, czy to było w godzinach otwarcia warsztatu?
Wiem że gdy zamykają to chowają wszystkie auta do warsztatu, sam widziałem.
Swoją drogą trza sie przy tym nieźle nagimnastykować bo aut tam jak w komisie a warsztat malutki.
www.mlautobroker.pl
-----Profesjonalny Broker Samochodowy-----
stal po 21 w podziemiach przed sklepem, obok jakies clio czy cus i jeszcze nx240, ale chyba juz mieli zamkniete...
nie ma zadnych sladow, poza tym, ze lampa nie dochodzi do obrysu, tylka ma ok 1 mm z prawej strony marginesu - druga lampa jest ok, wiec sciekawski jestem, czy to nie kwestia lampy tylko...
aa - na pocieszenie napisze ci ze niby tam monitoring maja, ale krecilismy sie tam ze 20minut i nikt nas nie odwiedzil... pozdro
nie ma zadnych sladow, poza tym, ze lampa nie dochodzi do obrysu, tylka ma ok 1 mm z prawej strony marginesu - druga lampa jest ok, wiec sciekawski jestem, czy to nie kwestia lampy tylko...
aa - na pocieszenie napisze ci ze niby tam monitoring maja, ale krecilismy sie tam ze 20minut i nikt nas nie odwiedzil... pozdro
- ml2210
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Możliwe, a raczej napewno.
To było strasznie głupie i nieodpowiedzialne.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=24824&start=60
[ Dodano: Pon Paź 24, 2005 15:19 ]
A skąd wiesz?
To było strasznie głupie i nieodpowiedzialne.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=24824&start=60
[ Dodano: Pon Paź 24, 2005 15:19 ]
A skąd wiesz?
www.mlautobroker.pl
a mozesz mi wyjasnic dlaczego glupie i nieodpowiedzialne ?
A wiem dlatego bo tanowales na mojej stacji brat mi wspomnial ze jakis VR na BSE tankowal u nas. Odrazu skojarzylem ze to ty....z jakąs kobietką byłeś.
P.S. Spokojna głowa paliwo jest ok W tym tygodniu nie chrzciłem PB98 więc jesteś szczęściarzem
POzdro !
I czekamy na twoj przyjazd na Krywlany !
A wiem dlatego bo tanowales na mojej stacji brat mi wspomnial ze jakis VR na BSE tankowal u nas. Odrazu skojarzylem ze to ty....z jakąs kobietką byłeś.
P.S. Spokojna głowa paliwo jest ok W tym tygodniu nie chrzciłem PB98 więc jesteś szczęściarzem
POzdro !
I czekamy na twoj przyjazd na Krywlany !
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
a z tymi doświadczeniami o paliwach to dramatyzujesz
[ Dodano: Pon Paź 24, 2005 17:36 ]
Chyba troche poniosła cię mania reklamy typu VERVA V POWER BP ULTIMATE....Jak masz chęć to zapraszam cię kiedyś do mnie na małą dyskusję na temat paliw w Polsce troszeczkę zmyję ci sen z powiek i mit o paliwach typu super power racing 99 oktanów Pozdrawiam po raz kolejny i nie podniecaj sie tak bo troszeczke wyobraźnia cie poniosła
[ Dodano: Pon Paź 24, 2005 20:15 ]
Mam mało propozycje dla Ciebie!
Jesli przyjedziesz za tydzien na krywlany tankuje Ci golfa na mojej stacji do pełna jesli auto faktycznie bedzie jechalo tak słabo chociaz w pólowie co pisałes to masz paliwko gratis! Jesli jedank nie to płacisz za paliwo i tankujesz do pełna mojego golfa! Ok?!
[ Dodano: Pon Paź 24, 2005 17:36 ]
Chyba troche poniosła cię mania reklamy typu VERVA V POWER BP ULTIMATE....Jak masz chęć to zapraszam cię kiedyś do mnie na małą dyskusję na temat paliw w Polsce troszeczkę zmyję ci sen z powiek i mit o paliwach typu super power racing 99 oktanów Pozdrawiam po raz kolejny i nie podniecaj sie tak bo troszeczke wyobraźnia cie poniosła
[ Dodano: Pon Paź 24, 2005 20:15 ]
Mam mało propozycje dla Ciebie!
Jesli przyjedziesz za tydzien na krywlany tankuje Ci golfa na mojej stacji do pełna jesli auto faktycznie bedzie jechalo tak słabo chociaz w pólowie co pisałes to masz paliwko gratis! Jesli jedank nie to płacisz za paliwo i tankujesz do pełna mojego golfa! Ok?!
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
- Apsik