Podświetlenie włącznika świateł
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Podświetlenie włącznika świateł
Mam pytanko - jak powinien byc podswietlony glowny wlacznik swiatel w mkIII - tzn czy oprocz pokretla wlaczajacego swiatla powiny byc podswitlone inne jego czesci np regulacja wysokości swiatel i regulacja natezenia oswietlenia tablicy??
Jak to jest w waszych III??
pozdrawiam
Jak to jest w waszych III??
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn lut 25, 2008 11:59 przez BartekC, łącznie zmieniany 3 razy.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- ModyMentos
- Nowicjusz
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Juz zrobione
faktycznie zarówka byla spalona.
Nie trzeba rozbierac wylacznika tylko wyjac go z deski i wykrecic zarowke - ( niezbedny jest np maly srubokret)- od tylnej strony wylacznika.
Koszt zarowki w ASO 19 zl - drozyzna niesamowita!!, ale trudno!
pozdrawiam
Nie trzeba rozbierac wylacznika tylko wyjac go z deski i wykrecic zarowke - ( niezbedny jest np maly srubokret)- od tylnej strony wylacznika.
Koszt zarowki w ASO 19 zl - drozyzna niesamowita!!, ale trudno!
pozdrawiam
stary temat ale:
mi pokretło od włączania swiatel tylko swieci i nic wiecej... zmianiałem zaróweczke i to samo... brat w swoim golfie kiedys miał dokladnie to samo i kolega w passku z 94 tez nie wiem czy jest to wada jakas czy jak i pojecia nie mam jak to naprawic nawet kiedys myslałem ze jest to zepsute i kupiłem cały nowy wyłacznik i dalej tak samo, swieci tylko kreseczka na pokretle od właczania swiatel a reszta nie :/
mi pokretło od włączania swiatel tylko swieci i nic wiecej... zmianiałem zaróweczke i to samo... brat w swoim golfie kiedys miał dokladnie to samo i kolega w passku z 94 tez nie wiem czy jest to wada jakas czy jak i pojecia nie mam jak to naprawic nawet kiedys myslałem ze jest to zepsute i kupiłem cały nowy wyłacznik i dalej tak samo, swieci tylko kreseczka na pokretle od właczania swiatel a reszta nie :/
No to jeśli tak jest to może trzeba docisnąć łączenie, bo jest za luźne albo zaśniedziałe?jorgus7 pisze:nie ma takiej opcji... tak z 2 miechy temy wpadełm w konkretna dziure i cały wyłacznik zaczal siwec i siwecł az do czasu gdy przekreciłem stscyjke jak gasiłem auto, pozneij przekreciłem ponownie i dalej tak samo, swieci tylko kreska na pokretle :/
Może by tak rozebrać i oczyścić styki?
- Paweł Marek
- V.I.P.
bo ma inną żaróweczkę. Ty najpierw próbuj zmienić tą co jest dostępna jakojedyna z tyłu wyłącznika, w otworze, wykręca się śróbokręcikiem.jorgus7 pisze:swieci tylko kreska na pokretle :/
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.