Zaraz pójde na ciepłym silniku sprawdzę w ukrytym trybie MFA dla ciśnienia w dolocie 400hPa jakie pokazuje chwilowe spalanie, prosiłbym kogoś posiadającego MFA (najlepiej w GT) o sprawdzenie tego u siebie
![pub :pub:](./images/smilies/pub.gif)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
na zimnym, o ile pamiętam 1.8 litraRasPL pisze:jakie pokazuje chwilowe spalanie
http://www.corrado.com.pl/tips_trick/tips_trick.htmRasPL pisze:Może ktoś posiada rozpis co tam własciwie ten licznik pokazuje
Tak ci pokazuej spalanie srednie MFA o jejkuRasPL pisze:pozostaje mi wierzyć że jadąc jak emeryt średnie spalanie pokazuje mi 5l/100km
sprawa nie jest prosta udało mi się to raz i tylko dlatego że cała droga była moja, normalnie w miescie to 8 jest super, w trasie koło 6,2doktored pisze:Tak ci pokazuej spalanie srednie MFA o jejkuRasPL pisze:pozostaje mi wierzyć że jadąc jak emeryt średnie spalanie pokazuje mi 5l/100kmjak to mozliwe, czlowieku jak ty jezdzisz zdradz mi ten sekret u mnie ciezko zeby zeszlo ponizej 8 jak pokaze 7.8 to sie ciesze ze jezdzilem ekonomicznie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 124 gości