JBL PX-300.4
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
JBL PX-300.4
Witam wszystkich.
Mam pytanko odnosnie własnie tego wzmacniacza.
Czy ktos posiada takowy wzmak?
Czy warto zwrócic uwagę na taki wzmak?
Proszę opinie.
link tego sprzętu
JBL PX-300.4
Mam pytanko odnosnie własnie tego wzmacniacza.
Czy ktos posiada takowy wzmak?
Czy warto zwrócic uwagę na taki wzmak?
Proszę opinie.
link tego sprzętu
JBL PX-300.4
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
przód EL-6 Comp oraz sub JBL GT5-1204BR(narazie) pozniej bede chciał wymienic na troche mocniejszy i napewno lepszej jakosci wiec chciałbym wiedziec czy warto zastanowic sie nad takim wzmaka. Przeliczając cene tego zwmaka na PLN to raczej smieszne pieniądze.
Muzyka zazwyczaj szybki bit techno troche h/h
Muzyka zazwyczaj szybki bit techno troche h/h
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Zdarzyło mi się słuchać kilku wzmacniaczy JBL'a i ciągle twierdzę, że z JBL'a gra tylko seria GTI i to stara seria GTI. Niestety kosztuje swoje.Adamaleksander pisze:heheh tak to ja
Ale jak zwróciłes uwage przy 2kanałach ma troszeczke wiecej tej mocy ok 80rms.
Czym sie sugerujesz pisząc, że zagra o klase niżej od Glow/a
Czy byłes w posiadaniu takiego wzmakab, bądz znasz kogos kto był??
Wzmak, który pokazałeś to chyba odpowiednik polskiego 75.4, a ten nie prezentuje sobą zbyt wysokiego poziomu...
Ja jestem za zakupem tego JBLa .Kupisz podłączysz i zdasz relację jak to gra ..........tylko ,że nie bedziesz miał porównania do innych klocków ,więc z obiektywizmu nici ..... ale to Ty masz być zadowolony z CA w Twoim aucie ,a nie my .
PS: ja brałbym Glowa ............ale pod UDimensiony pasuje lepiej Junior ......może z czasem z tym Techno Ci przejdzie i zaczniesz słuchać "ambitniejszej" muzyki .........wiem po sobie ,że zmiany są nieuniknione ,tylko czasu potrzeba na to .....
PS: ja brałbym Glowa ............ale pod UDimensiony pasuje lepiej Junior ......może z czasem z tym Techno Ci przejdzie i zaczniesz słuchać "ambitniejszej" muzyki .........wiem po sobie ,że zmiany są nieuniknione ,tylko czasu potrzeba na to .....
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ambitniejszej?? masz na mysli Rock czy Pop??powalla pisze:......może z czasem z tym Techno Ci przejdzie i zaczniesz słuchać "ambitniejszej" muzyki
Muzyka techno jest wystarczająco popularna na swiecie by napisac, że nie masz racji kolego!!
Jak chcesz sie sprzeczac to mogę ci podesłac kilka mix'ów swiatowej klasy i zmienisz troszeczke zdanie
pozdrawiam i dzieki za odp
Ambitniejsza .........hmmmm ........to dla mnie taka ,w której używa się instrumentów (perkusja,fortepian,skrzypce,gitara...itd) ......... niby "klawisze" to też instrument ,a w Techno * też się czasem używa ww instrumentów,ale chodzi mi też o "scenę" ,"głębię"muzyki itd. ,a te pojęcia w ogólnie nazywanej muzyce techno są bagatelizowane lub po prostu ich nie ma .
* pojęcie Techno ........... baaaardzo szerokie znaczenie dla określenia gatunku muzycznego
* pojęcie Techno ........... baaaardzo szerokie znaczenie dla określenia gatunku muzycznego