[Golf MK2/MK3] Montaż obrotomierza.
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- michas III
- Nowicjusz
- Kontakt:
W dieslu wydaje mi sie ze biegi sa dluzsze. W benzyniaku krotsze, wiec jak ktos zostawi skrzynie z benzyny i wsadzi diesla to za szybko chyba nie pojedzie..igor002 pisze:ejj ale czy to dobre połączenie skrzyni z benzyniaka do diesla, da sie tak? przeież jest duza rużnica w przełożeniach i ich obrotac, wiem ze z diesla do benzyny to sienie da a w drugą strone?
Total, a mi kolega naprawial ten licznik. Robil to juz wczesniej, ale pupa, dalej sie nie kreci...i poza tym cos mi sie zdaje ze predkosciomierz tez sie zchrzanil...jade kolo 45km/h apokazuje mi 60km/h...jest to raczej nie mozliwe, zebym sie tak do predkosci przyzwyczaila, ze teraz mi sie wydaje, ze wolno jade. Bo np. na 4 biegu, i 60km/h auto mi sie trzesnie, ze niby za wysoki bieg...a przecie 4 bieg przy 60km/h to powinno byc ok...Chce kupic nowy licznik...wszystko, wszystkie zageary, nie chce nic kombinowac z tym, tylko nie wiem gdzie kupic i jak sprawdzic, czy jest dobry. Moj na pewno jest na dwie kostki i oznaczenie tarczy ma 950.
"ja nie jadę tak szybko, ja tylko niżej lecę"
W granicach 100 PLN z obrotkiem, 40 bez. moge dac namiar do goscia ktory handluje tylko zegarami Pozdro.Leoanne pisze:Total, a mi kolega naprawial ten licznik. Robil to juz wczesniej, ale pupa, dalej sie nie kreci...i poza tym cos mi sie zdaje ze predkosciomierz tez sie zchrzanil...jade kolo 45km/h apokazuje mi 60km/h...jest to raczej nie mozliwe, zebym sie tak do predkosci przyzwyczaila, ze teraz mi sie wydaje, ze wolno jade. Bo np. na 4 biegu, i 60km/h auto mi sie trzesnie, ze niby za wysoki bieg...a przecie 4 bieg przy 60km/h to powinno byc ok...Chce kupic nowy licznik...wszystko, wszystkie zageary, nie chce nic kombinowac z tym, tylko nie wiem gdzie kupic i jak sprawdzic, czy jest dobry. Moj na pewno jest na dwie kostki i oznaczenie tarczy ma 950.