Przerywa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przerywa
Witam mam Golfa MK3 1.9 TDI i maly problemik samochod nie zawsze ale raz na jakis czas lubi sobie poprzerywac a mianowicie silnik odpalam i chodzi chwile normalnie po czym zaszyna tak jakby wode przemielac znowu normalnie i ponownie mieli jakby przeywal podczas jazdy to samo jade wrzucam np. 4 bieg i wciskam mocno pedal gazu a on przerywa ciagnie ale przerywa zawor sterujacy sprawdzony , przeplywomierz tez spoko u mnie jest Pienburg... ale sprawny samochod ma przejechane tylko 178 tys... podkreslam ze nie dzieje sie to zawsze taka sytuacja zdarza sie raz na jakis czas wiecie co to moze byc?? bo ja juz swiruje nie moge do tego dojsc
Ostatnio zmieniony sob lip 26, 2008 16:40 przez ostryist, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Na tym bialym plastiku filtrze paliwa jest jeszcze oring wymienny
Ostatnio zmieniony ndz lip 27, 2008 10:08 przez Gitner, łącznie zmieniany 1 raz.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
hmmm o ten plastik chodzi co jest na filtrze i ma wyjsia z wezami w dwie strony?? ja na nim nie mam zadnego oringu:(Gitner pisze:Na tym bialym plastiku filtrze paliwa jest jeszcze oring wymienny
Ostatnio zmieniony ndz lip 27, 2008 10:38 przez ostryist, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
Zdejmij go i pod nim jest oring...
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
Moze byc... odpal auto i poruszaj tym plastikiem, podluz jakas uszczelke mala, docisnij reka i zobacz czy problem zniknie.
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
hmm wychodz na to ze moj VW lapie falszywe powietrze gdyz w wezu zasilajacym (paliwowym) widac caly czas babelki powietrza co raczej chyba nie jest na miejscy jak moge innaczej odpowietrzyc uklad paliwowy?? co jest mi do tego niezbedne bo sam sie nie chce odpowietrzyc niestety idzie to jakos zrobic ??Gitner pisze:Moze byc... odpal auto i poruszaj tym plastikiem, podluz jakas uszczelke mala, docisnij reka i zobacz czy problem zniknie.