mam pytanie
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
mam pytanie
witam pierwszy raz jestem na tym forum i nie wiem czy w dobrym miejscu pisze ale
a wiec mam takie pytanie czy głowica od g60 będzie pasowała do golfa 3 1,8 gt
z góry dziękuje
a wiec mam takie pytanie czy głowica od g60 będzie pasowała do golfa 3 1,8 gt
z góry dziękuje
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
i tak i nie... jak chcesz pozostac na mono musisz pozaslepiac otwory na wtryski, nie wiem jak wyjdzie z kanalem cieczy w kolektorze ssacym, ale bez przeroibki czegos na 99 % sie nie obejdzie
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
rozbite corrado ostatnio było za 2500zł ...masz dawce... przełożysz cały silnik PG z G60 i jak opitolisz co nieco z tego corka to sie ciutke monet zwróci. Oczyiscie tak samo możesz kuić dawce 16V ale to zalezy kto co woli.tymonand1 pisze:myślisz ze jest to opłacalne czy może lepiej wstawić mocniejesz silnik np 2,0 GTI 16v??
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam. Postanowiłem wykorzystać ten temat żeby nie zakładać nowego. Panowie mój problem polega na tym że mój rozrusznik w PG zaczyna dawać wyrażne oznaki kwalifikujące go do wymiany. Pada sprzęgiełko (bendyks) lub zęby na kole zamachowym sie wykruszyły i w momencie zakręcenia słychać tylko zgrzyt i kręci lub nie. Czy jest sens naprawiać go czy lepiej kupić nowy. Widziałem na aukcji nowy z gwarancją za coś ok.100zł. Jaka jest Wasza rada? Pozdrawiam
Św. Krzysztof jeździ z nami tylko do prędkości 120 km/h, po czym swoje miejsce odstępuje św. Piotrowi.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
najpierw zdiagnozuj co dokladnie siedzi... a potem dopiero wymieniaj
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Wiem EWO ale tak sie akurat składa że nie mogę rozbabrać auta ponieważ nie mam zastępczego a po części i do pracy dojechac trzeba. Dlatego pytam bo może ktoś orientuje się w temacie i przynajmniej po krutce powie mi cenę bendyksu. Wtedy przynajmniej będę wiedział czy kupić bendyks czy cały rozrusznik. Pozdro i dzięki za rady.evolution pisze:najpierw zdiagnozuj co dokladnie siedzi... a potem dopiero wymieniaj
Św. Krzysztof jeździ z nami tylko do prędkości 120 km/h, po czym swoje miejsce odstępuje św. Piotrowi.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a moze kolo zamachowe??? z kad mamy wedzec co siedzi w aucie ???? i EVO sie pisze qrwa kristokrzysztof w pisze:Wiem EWO ale tak sie akurat składa że nie mogę rozbabrać auta ponieważ nie mam zastępczego a po części i do pracy dojechac trzeba. Dlatego pytam bo może ktoś orientuje się w temacie i przynajmniej po krutce powie mi cenę bendyksu. Wtedy przynajmniej będę wiedział czy kupić bendyks czy cały rozrusznik. Pozdro i dzięki za rady.evolution pisze:najpierw zdiagnozuj co dokladnie siedzi... a potem dopiero wymieniaj
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Ale wtopa. Sorki EVOLUTION. Nie pytam Was co mi siedzi w aucie tylko co sie bardziej opłaca regeneracje czy kupno nowego rozrusznika. Ja cen nie znam ale może ktoś to już robił i się orientuje. Chyba napisałem jasno i wyrażnie wcześniej ILE MOŻE KOSZTOWAĆ. Nie mam pojęcia z kąt te nerwy. Troszkę luzu
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
od tego co sie zepsulo zalezy co sie bardziej oplaca, i czy w ogule bedziesz robic tylko rozrusznik czy moze i kolo.. wiec podtsawa diagnooza a pozniej okresanie co wyjdzie taniej, teraz to wrozenie z fusow
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT