montaż sterownika do centralnego zamka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie plus od zapalniczki jest staly bo teraz jak odlaczylem caly ten przekaznik i zostawilem tylko zamykanie i otwieranie to dzial ok a przeciez zaplon jest nie przekrecony, poprostu po podpieciu przez przekaznik przy zamykaniu czy otwieraniu nie pamietam juz zapalaly sie kontrolki na desce
[ Dodano: 17 Paź 2007 12:39 ]
witam juz wiem gdzie robilem blad poprostu wkladalem z powrotem ten przekaznik na jego miejsce (tylko jestem ciekaw za co ten 167 jest odpowiedzialny skoro gdy go nie ma wszystko dzila ok) teraz juz mam drugi i dziala mi domykanie szyb po zamknieciu tylko mam kolejny problem gdy otwieram prawa szyba otwiera sie jakies 5 centymetrow, jak temu zaradzic? dodam jeszcze ze po podlaczeniu domykania ze sterownika nie dzila mi domykanie jakbym chcial kluczykiem, pomozcie
[ Dodano: 17 Paź 2007 23:19 ]
help
[ Dodano: 17 Paź 2007 12:39 ]
witam juz wiem gdzie robilem blad poprostu wkladalem z powrotem ten przekaznik na jego miejsce (tylko jestem ciekaw za co ten 167 jest odpowiedzialny skoro gdy go nie ma wszystko dzila ok) teraz juz mam drugi i dziala mi domykanie szyb po zamknieciu tylko mam kolejny problem gdy otwieram prawa szyba otwiera sie jakies 5 centymetrow, jak temu zaradzic? dodam jeszcze ze po podlaczeniu domykania ze sterownika nie dzila mi domykanie jakbym chcial kluczykiem, pomozcie
[ Dodano: 17 Paź 2007 23:19 ]
help
- Paweł Marek
- V.I.P.
żadnego, chociaż sens jakiś musiała widzieć osoba która to motowała więc do niej się zwróć bo ciężko wywnioskować z twojego opisu co jest sknocone. Podaj miejsce z którego ten przekaźnik wyjeto.biegacz pisze:ma to sens?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
53 w miejscu 11 jest klaksonu. Podejrzewam że jak go wepniesz gdzie był, to wszystko wróci do normy. A zasilanie alarmu weźmiesz z grubego czerwonego kabla z tyłu skrzynki lub biegnącego od stacyjki.
Tak przypuszczam że zamysł był taki żeby ten przekaźnik siedział na swoim miejscu, a tylko z jego nóżki zasilanej stałym plusem miało być bokiem spod przekaźnika wyprowadzone zasilanie alarmu. Troszke partacko, kable na wierzchu by były
Tak przypuszczam że zamysł był taki żeby ten przekaźnik siedział na swoim miejscu, a tylko z jego nóżki zasilanej stałym plusem miało być bokiem spod przekaźnika wyprowadzone zasilanie alarmu. Troszke partacko, kable na wierzchu by były
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.