voodoo pisze:Goofi pisze:
To mi sie podoba, jestem pod wrazeniem tych ikonek w postaci krzywych, sam je robiles czy skas masz
poza tym widze dodatkowy wskaznik swiatel i kierunki prawe i lewe
tez zamierzalem tak zrobic u siebie
Sam, oj sam, szukałem gdzieś w internecie ale coś nic nie znalazłem co by mi pasowało, więc musiałem sam je wykonać, chyba nie są najgorsze ?
A co do kierunków to zrobiłem podwójne (lewy i prawy) wg. opisu
Diody Ale zastanawiam sie nad stykami w kostce przy zegarach, bo wg. opisu wychodzą dwa piny 22 i 24 to kierunkowskaz lewy i kierunkowskaz prawy, tylko nie wiem jakie sygnały wychodzą na tych końcówkach. Będę musiał rozebrać deskę w samochodzie i pomierzyć.
A masz zegary na jeden czy dwa wtyki
ja mam na dwa. Tez czytalem ten opis
Diody, ale w tych wtykach nie chce grzebac bo mam zdaje sie inne niz On, ale wymyslilem, ze moge sygnal wziasc z wylacznika awaryjnych, konkretnie z 2 dolnych wyprowadzen
tam podlaczalem sie z alarmem i nie jestem tego pewien, ale prawdopodobnie beda tez tam sygnaly od kierunkowskazow
moze dzis to sprawdze
A ikonki pogratulowac, podobaja mi sie
tylko w moich zegarach dioda od temperaury jest na wskazniku, ale to nie problem i stad tez wnioskuje, ze masz nowsza wersje na jedno zlacze
i stad, ze licznik dzienny masz przesuniety lekko w prawo
[ Dodano: 26-10-2005, 22:46 ]
Na poczatek pochawale sie moim predkosciomierzem, jeszcze nie wiem czy przy tym zostane, troche za niebieskie moga byc w UV
Voodoo: Mozesz w tym cdr-ku zamienic napisy na krzywe
brakuje mi czcionki, ktorej uzyles w cyfrach. Podobaja mi sie Twoje i moze cos z nich zrobie
[ Dodano: 28-10-2005, 13:08 ]
Wczoraj przyszla do mnie farbka, dzis ja w pracy w UV sprawdzalem i jest zajeb****
swieci tam miedzy czerwonym a pomaranczowym, ale mi sie podoba
polecam ja, za ta kase jest super
Zamowilem tez LED-y UV i jak przesyleczka przyjdzie, to zabieram sie za robote
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.