ale na całe szczęście widzę, że już przemalowałeś na srebrne

ja poluję na taki wzór do golfa, i tak więcej czyszczenia niż teraz nie będę miał (21 ramion na bbsach).
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
podobno są dwie opcje, albo jak się dotrze, albo jak skończy testować.misiek10111 pisze:CzibAN napisał/a:
kiedy mi je oddasz (auto oczywiście)
nigdy!!! - zapomni o tym
i bardzo słusznie, bo autko się super prezentuje...misiek10111 pisze:one są oryginalnie srebrne
takygd pisze:To z wersji UK
szkło jest dokładnie takie samo jak w lewym - więc nie będzie tak źle - jeśli będzie tragicznie to szklarz mi dorobi właściweygd pisze:W szkle będzie coś widać
a jaki wygodnyMłoda pisze:Piękny mimo, że taki duży
też tak właśnie mysleMłoda pisze:a fele cudne właśnie z tym polerowanym rancikiem będzie dobrze wyglądać
Hmm, ciekawe czy tak samo będzie w łamanym... angielskie lusterko można za 50zł kupić.. w razie czego szkło z wersji Taxi - około 98zł w ASOmisiek10111 pisze: szkło jest dokładnie takie samo jak w lewym - więc nie będzie tak źle - jeśli będzie tragicznie to szklarz mi dorobi właściwe![]()
gdzie!!?ygd pisze:angielskie lusterko można za 50zł kupić..
to też jest wyjścieygd pisze:w razie czego szkło z wersji Taxi - około 98zł w ASO
koniecznieygd pisze:Chyba zaryzykuję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości