Golfer wystrojony
nawet jezdzi i pierwsze kille za soba...
hamownia jutro bo juz dzisiaj nie chcialo mi sie czekac bo za duza kolejka i powiedzialem ze jutro podlece na rolki
wiec jutro powninienem miec pierwszy wykresik
yeeaa wrescie
aha oczywiscie wracajac z malej wycieczki po brata S4 z warsztatu oczywiscie nie obeszlo sie bez... poscigu... wracajac spokojnie sobie przez jakas wioske wyjechal mi STI zaladowany (5 osob) siedze mu na dupie akurat mial otwarta szybe to sprzegla gaz podloga i wrryyy Psssyyy gosciu chyba sie czegos przestraszyl i zwolnil zeby mnie puscic hehe... pozniej wal miedzyszynski BMW X5 jedziemy sobie ok 100km/h i nagle pojawia sie czerwone puszczam gaz czekam na zielone
zielone pach 2 but 3 but X5 jakies 2 dlugosci z tylu
, nastepny PASSAT b5 po liftingu wiem tylko ze TDI bo kopcil jak z lokomotywy
ale tylko na starcie widzialem a jak zapielem 2 i 3 to juz widzial tylko WD 66677 jak sie oddala a szybko sie oddalal
no i ostatni kill dzisiaj ehh no trzeba bylo sie zmierzyc... swiatla z bratem s4 on z pasazerem i ja tez z pasazerem... wystartowalismy z rolowanego tzn 1 do 3000obr i but 2 i 3 do polowy i ddlugosc dlamnie :d niewiem ile ma ten moj KM ani Nm jutro cos bede wiedzial i mial jakis wykresik wrescie to bedzie wiadomo co kolwiek