Po cichu licze na najblizsze Ryki...ygd pisze:Echh.. to kiedy i gdzie jakiś pierwszy start na ćwiartkę?
Nie tylko jadjtom pisze:na manii Mariusz miał kilka udanych podejść, nie tylko do ćwiartekto kiedy i gdzie jakiś pierwszy start na ćwiartkę?
Moderator: G0 Karcio
no tak to mówią o Zakopanego az do Uodziolozwirski pisze:samochod powinien jezdzic a nawet, jak to mowia w Krakowie- zadupcac
o tam było kilka ćwiartek... tam i z powrotemdjtom pisze:na manii Mariusz miał kilka udanych podejść, nie tylko do ćwiartek
2 tygodnie jeszcze masz wiec kupa czasu... powodzeniaolozwirski pisze: Po cichu licze na najblizsze Ryki...
Naprawde trudno mi w to uwierzyc, oczywiscie zadnego wykresu z hamowni albo filmiku nie masz? Pamietaj ze mam walki seryjne a one nawet jak by hydraulika pozwolila w takich partiach obrotow nie beda pozwalaly silnikowi oddychac jak nalezy, nawet dodmuchanemu.evolution pisze:olozwirski, seryjna glowice mozna krecic wyzej, sam osobiscie dokrecalem silnik na hydro do 9krpm wazne zeby to zrobil sam silnik a nie zle trafiony bieg bo w tedy to destrukcja motoru....
Denaturat tez sie da krotkotrwale pic....evolution pisze:poszedl priv
ja mialem walki prawie seryjne i naprawde da rade krecic silnik do takich obrotow przynajmniej na dwoch pierwszych biegach, krotkotrwale ale sie da...
5 cyfrowy to ja juz widzialem Olo mial tego pecha ze go przy tym nie bylo...evolution pisze:znam ludzi pijacych denat 20 lat.. rzeczywiscie krotkotrwale w moim projekcie zalozenie bylo takie zeby na niskich biegach krecic wysoko na kazdym wyzszym nizej. wykorzystujac do granic mozliwosci moc silnika. w slowie "krotkotrwale" to raczej chodzi o to by nie trzymac go na takich obrotach po 30 sekund co bylo by juz katowaniem bo silnik wydzielajac taka moc jak mial na limiterze by sie po prostu przegrzal. a cale przyspieszanie do konca na 4 czy nawet 5 biegu trwaloby zapewne krocej niz wspomniane 30 sekund wiec uzytkujac normalnie seryjna glowe mozna dokrecic do takich obrotow a odplywajace zawory nie sa az tak duzym problemem, wazne by uklad olejenia sie wyrabial.. a co do krecenia przez OLO silnika on ma sie krecic do 5 cyfrowego limitera wiec tu nie widac problemu. sorry za OT olozwirski,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości