MK3 GTI Edytion By MiChaOs -> ABF TURBO
Moderator: G0 Karcio
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
Kenaj sruba sie luzowala bo wczesniej byla troche dluzsza i wczoraj oblukalem ze dobrze sie nie wkrecala tylko troche pod katem a WG czasami mi sie obijal o sciane grodzeniowa i pod wplywem pukan powoli powoli sie wykrcala i WG latal... ale juz zminilem srube na mniejsza wkrecilem i jak narazie wszystko gra 70KM zrobione i nic sie nie dzieje wczoraj zdazylem dojechac z bielan na brudno i sruba wypadla i wg sobie lezal na turbince
evolution dobrze wiedziec
evolution dobrze wiedziec
Ostatnio zmieniony wt sie 12, 2008 20:17 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 1 raz.
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
jest tzn moze nie nowy bo na 0.4 210km i niepamietam ile Nm ale nie bralem bo we wtorek mialem im samochod przywiesc zeby mi zalozyli reg. cisnienia paliwka i wywalenie seryjnej listwy wtryskowej i zalozenie mocniejszych 4 w seryjnym miejscu a nie dodatkowo w kolektorze i podpiecie elektrozawora zeby sobie ladnie sterowac doladowaniem i dopiero mialo byc zestrojone i shamowane na 0.8bara...
krotko mowiac kreator przywala w ch*ja juz przy kolejnym samochodzie. i niech ktos mi jeszcze kiedys napisze ze bedzie robił tam bo ktos mu polecił btw ostatnio robiłem podswietlenie deski byłemu pracownikowi kreatora - potwierdza 100% niekompetencje firmy i przytoczył kilka zatrważających przykładów co wyprawia się z samochodami klientów gdy mechanicy nie mają już co robić danego dnia trza było miec cieprpliwość i konczyc na okęciu..
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
w jakim celu zminiac firme?? przeciez samochod wystrojony tylko ze na 0,4 a nie na 0,8 bo nie chcialem narazie na 0,8 bo chcialem wywalic seryjna listwe i zalozyc tylko 4 wtryski, wywalic mbc i zalozyc elektrozawor i dopiero zestroic na 0,8... kolega GRZANA pyta czemu sprzedaje a nie o zmienie firmy... patrzac na inne auta nie czpiajac sie innych oczywiscie tez odrazu wystrojonymi autami nie wyjezdzaja bo a to to a to tamto i tez czekaja, wiec nie tylko w kreatorze sie czeka i wychodza jakies niespoodzianki a sprzedaje bo trafila mi sie fajana zabawka na wypady a za golfera kupie sobie jakiegos dupowoza szukam ladnego 20 jahre AFN ABF
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
jak narazie golfer jeszcze nie sprzedany i nadal uzywany i ma sie dobrze jak dlamnie narazie jest ok, handa civic 173KM i prelude 2.2 przy ostatnim wypadzie 1:0 dlamnie a golfer narazie stoi bo wracajac z cargo wpadlem w dolek i urwalem swozen wahacza, ale zaraz ide naprawic jak go nie sprzedam w najblizszym czasie to bede go konczyl dalej a jak sie trafi chetny to zmini wlasciciela...