[MK 3] Jakie lampy przod na soczewce

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
phanteon
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: phanteon » śr lip 30, 2008 23:50

Nie no projektory...jest hella z projektorami a potem długo długo nic.

Awatar użytkownika
Goofi
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: Goofi » czw lip 31, 2008 00:08

olafart pisze:A do takich Helli wkładasz Xenon (ja mam 6000K) i jest po prostu miód :bigok:
Jeszcze wiekszy miod z Xenonami 4300K :helm:

Awatar użytkownika
olafart
Corrado VR6 VSR
Corrado VR6 VSR
Kontakt:

Post autor: olafart » czw lip 31, 2008 07:35

Goofi pisze:Jeszcze wiekszy miod z Xenonami 4300K :helm:
zastanawialem sie nad 4300 i 6000- wybralem te 2 bo bardziej niebieskie (poniosla mnie fantazja), ale tez daja rade i ladnie oświetlają dodatkowo powodując ciekawe efekty wzrokowe :grin:
ale nie watpie, ze o barwie 4300k byly by optymalnie wykorzystane soczewki Projectorów jesli chodzi o oświetlanie drogi :bajer:
Ostatnio zmieniony czw lip 31, 2008 07:36 przez olafart, łącznie zmieniany 1 raz.

gopiter
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: gopiter » czw sie 21, 2008 10:54

Wroce jeszcze do tematu jakosci lamp IN.PRO
rydzu pisze:Co do wpisu w TUV o parowaniu lamp In.Pro to zapomniałęś też, że w lampach tych jest także odpowietrzenie, które pozwala na odparowanie ewentualnej pary z lampy.
i jednoczesnie pozwala na dostanie sie wszelkiego rodzaju syfu spod maski do wnetrza lampy.Po 2 miesiacach uzytkowania tych lamp stwierdzam ze klosz jest brudny od srodka i nawet nie chce myslec jak bedzie wygladal po roku...Fakt nie mialem w reku zadnej innej "tuningowej" lampy i moze rzeczywiscie na tle innych produktow IN.PRO jest rewelacyjnie wykonane ale dla mnie klienta ktory specjalnie wybiera produkt znacznie drozszy od konkurencji z mysla ze jest po prostu wykonany tak jak powinien byc wykonany markowy produkt to IN.PRO jest porazka totalna i nigdy wiecej produktu tej firmy nie kupie.

Było MK3 - obecnie w trakcie poszukiwań następcy...

Awatar użytkownika
MAPET
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: MAPET » czw sie 21, 2008 11:06

to nei kupsiz tez innych w takim razie jak bys zobaczyl jakosc innych w porownaniu do in pro...

http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !

Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Obrazek

Awatar użytkownika
Rydzu
_
_
Kontakt:

Post autor: Rydzu » czw sie 21, 2008 11:14

gopiter, widocznie twoje odpowietrzenie nie działa tak jak powinno. Wiele miesięcy użytkowania i żadnego syfu nie widzę. U mnie odpowietrzenie jest zabezpieczone gumową nakładką, więc nie ma możliwości żeby syf dostał się do środka, chyba że na siłę będziesz go tam wkładał.

gopiter
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: gopiter » czw sie 21, 2008 11:27

U mnie na tym odpowietrzniku tez jest taka gumowa nakladka skierowana do dolu i mimo to klosz sie brudzi od srodka zarowno w lewej jak i prawej lampie...Nie wiem moze trafilem jakis trefny egzemplarz ale z dwoch jakie ogladalem przed zakupem ten byl troche lepiej wykonany :panna: .Rydzu moze Twoje lampy sa z jakiejs wczesniejszej lepszej serii...

Było MK3 - obecnie w trakcie poszukiwań następcy...

Awatar użytkownika
Rydzu
_
_
Kontakt:

Post autor: Rydzu » czw sie 21, 2008 11:32

gopiter, moim zdaniem czegoś musi w nich brakować, jakiejś uszczelki albo coś. Zanim zamontowałem lampy mocno je oglądałem, jestem na tym punkcie naprawdę przeczulony i gów... nie założę. Tutaj muszę powiedzieć że In.Pro naprawdę daje radę.

Jak zbiera ci się syf w lampie to szukaj sporych nieszczelności na obwodzie tylniego dekielka.

damiano_mo
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: damiano_mo » wt wrz 16, 2008 19:53

witam.
mam pytanko. jak świecą lampy fk z soczewką w wersji black?
jak świecą światła długie bo są po zewnętrznej stronie lampy?
jak z wykonaniem?

dzięki za odpowiedzi.pozdrawiam

fuck air ride

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”