![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
Poza tym on nie ma 6000 tyś postów tylko marne 5999 a to różnica.
![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
z tego co widzę to najblizszy tego byłeś właśnie tya tak to ktos jeszcze kupi tego "chipa"
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
ziomuś zejdz z tonu, w wolnossaku dobry program podnosi nieco moc i zmniejsza spalanie, wiec tutaj na stacji sie zorientujesz co i jak...wozekGTD pisze:Gratulacje od dzisiaj jestes moim guru. Rozbawiles mnie tym "pyskowaniem" no ale coz nie kazdy potrafi zrozumiec delikatne aluzje. A co do Twoich postow to powiem tyle ze uzytkownik zakladajacy ten temat nie jest chyba jakims bardzo aktywnym userem tego forum wiec taka swoja niezyklą ironią mogles go wprowadzic w blad. Koniec, lepiej juz nie bede odchodzil od tematu.
evoevolution pisze:ziomuś zejdz z tonu, w wolnossaku dobry program podnosi nieco moc i zmniejsza spalanie, wiec tutaj na stacji sie zorientujesz co i jak...wozekGTD pisze:Gratulacje od dzisiaj jestes moim guru. Rozbawiles mnie tym "pyskowaniem" no ale coz nie kazdy potrafi zrozumiec delikatne aluzje. A co do Twoich postow to powiem tyle ze uzytkownik zakladajacy ten temat nie jest chyba jakims bardzo aktywnym userem tego forum wiec taka swoja niezyklą ironią mogles go wprowadzic w blad. Koniec, lepiej juz nie bede odchodzil od tematu.
jak dla mnie swoimi wypowiedziami udowadniasz ze jestes miszcz i miszczunio dostanie niebawe warna przy takim zachowaniu :green_fuck: :green_fuck:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości