pomoze ktos slownie w sprawie turbo do vr6
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
pomoze ktos slownie w sprawie turbo do vr6
witam jestem juz bliski zkompletowania wszystkich czesci do uturbienia mojej furmanki ale potrzebuje kogos konkretnego bo mam kilka pytan odnosnie zakupu co niektorych podzespolow .glownie chodzi o wtryski paliwa,computer itd.chce takze komus zlecic zlozenie motorowni
zawsze i wszedzie vr6
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
poczytaj to moze tam coś znajdziesz ... http://forum.vwgolf.pl/printview.php?t=6280&start=0
... nie wiem bo całości nie przeczytałem ;P
... nie wiem bo całości nie przeczytałem ;P
kleszcz25, jakie masz turbo ?
MK5 GTI++ viewtopic.php?f=90&t=565944" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
MK3 VR6 viewtopic.php?t=57882" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
GT 3076R JAK NAPRAWDE JESTES MI W STANIE POMOC JAK TYLKO MOZESZ TO BEDE WDZIECZNY NIECHCE POPROSTU ZJEBAC SPRAWY ZA DUZO MONETY POSZLO
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 21:04 przez kleszcz25, łącznie zmieniany 1 raz.
zawsze i wszedzie vr6
kleszcz25, ja nie mam zadnej wiedzy o tym, zapytalem z ciekawosci o turbo bo to zazwyczaj wielka niewiadoma, tak samo jaki kolektor ssacy masz ?
poszukaj na forum a znajdziesz ABV turbo i jego wlasciciela ...
poszukaj na forum a znajdziesz ABV turbo i jego wlasciciela ...
MK5 GTI++ viewtopic.php?f=90&t=565944" onclick="window.open(this.href);return false;
to zalezy glownie od tego ile chcesz dmuchnac
-
- V.I.P.
- Kontakt:
1,5 bez kucia to za dużo na seryjne graty w VRce (chociaż jak się stuninguje troche korbowody to może i by uciągnęło). Szukaj na forum goscia o niku szymonrs on ma zaturbionego VRa. Na pewno poskłada Ci motorownię za sensowną kasę i doradzi co i jak. Napisz jaką masz średnicę tłoka to policzę Ci dokładnie jakie wtryskiwacze włożyć dla 1,5 bara doładowania.
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 15:55 przez bugalon, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie