GTI V5 by lookier
Moderator: G0 Karcio
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Czyli dokładnie tak jak pisałem. Światła z przodu to faktycznie lipa, ale po pierwsze - nie podłączyłem ringów i już są mniej lipne, po drugie w rzeczywistości wyglądają o niebo lepiej niż na aukcji w allegro. Być może kiedyś będzie okazja to oblookacie w realu. Absolutnym wzorem dla mnie są czarne lampy od 25-th anniversary, ale są totalnie nieosiągalne poza aso, a tam każdy wie ile kosztuje taki komplet...Maciek23 pisze:Mi osobiscie pierwsze co sie zlego rzucilo w oczy to lipne swiatla z przodu
[ Dodano: 24 Sie 2008 08:14 ]
Słupki przyciemniałem sam, folią, ale nie czarną, tylko taką ciemną grafitową. Lepiej się komponuje z nie do końca czarnymi szybami.caligator pisze:a słupki na czarno przyciemniane folią czy juz taka seria była?
Pozdrawiam,
L.
L.
- roboform550
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja właśnie wrzuciłem sobie fotkę jedną na pulpit
nadal nie moge wyjść z podziwu
nadal nie moge wyjść z podziwu
nic dodać nic ująć musimy pogadać na gy gy bo mam kilka pytań do CiebieMaciek23 pisze:Jedna z ładniejszych czwórek w PL.
-Tato czy ten samochód jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Instalacje LPG
http://www.dar-gaz.net
-Nie synku.... to Diesel.....
Instalacje LPG
http://www.dar-gaz.net
co tam jest z R32 ?phanteon pisze:Tu coś z R32, masz piekne felgi ori, tu element z jakiejs wersji specjalnej itp itd.
bo ja widze body kit nie z jakiejś wersji tylko 25 Jahre
czarny grill wygląda ciekawie i fajnie
ogólnie auto miodzio
oryginalne BBSy z 25 Jahre tez są ładne ale jak sie komus podoba szeroka fela z rantem to rzeczywiscie zmiana felg na plus
Fajna czwóreczka, podoba mi sie pakiecik z 25 Jahre, no i felga naprawdę mu dużo daje. Jedyne co bym dał to ori xenon na przód i byłoby bajecznie
P.S. Chyba Cię widziałem ostatnio na Radiowej koło Aplauzu, ale nie jestem pewien
P.S. Chyba Cię widziałem ostatnio na Radiowej koło Aplauzu, ale nie jestem pewien
- [b]pssst pssst brum brum pssst [/b]
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Pewnie to ja, bo mieszkam na Lazurowej i jeżdżę tamtędy bardzo częstoArtBiGT pisze:P.S. Chyba Cię widziałem ostatnio na Radiowej koło Aplauzu, ale nie jestem pewien
A w kwestii xenonu Ori - owszem podoba mi się jak cholera, ale za nic w świecie nie pasuje mi do czarnego frontu. Jedyna opcja jaka wchodzi w grę to ori od 25latka, ale po pierwsze nie do dostania, po drugie bez soczewki (chociaż to akurat bym przeżył).
[ Dodano: 25 Sie 2008 13:16 ]
No jest... Pakiet oryginalny 25 jahre ma inny daszek nad szybą z tyłu. Ten, który jest u mnie jest z R32. Słusznie Kolega zauważyłcowboy pisze:co tam jest z R32 ?
Pozdrawiam,
L.
L.