nadmuch na kolektor VR6
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
nadmuch na kolektor VR6
w jakich modelach był montowany taki nadmuch widziałem to w corrado i vento ale u siebie w passacie nie mam. co to daje i czy jest sens sie bawic w dorobienie tego.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: nadmuch na kolektor VR6
matys9 pisze:w jakich modelach był montowany taki nadmuch widziałem to w corrado i vento ale u siebie w passacie nie mam. co to daje i czy jest sens sie bawic w dorobienie tego.
ja miałem w passacie b3 i gdzies sie poniewiera po warsztacie
Ciezko jednoznacznie stwierdzic, w ktorych konkretnie egzemplarzach byl nadmuch. Ja w swoim 94r.(bez ESD) nie mam tego, BARANmc w 93r. z ESD akurat mial, nie wiem czy to jest jakas regula, czy to bylo po prostu jako wyposazenie dodatkowe i montowali tylko na zamowienie.
MK5 GTI++ viewtopic.php?f=90&t=565944" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
MK3 VR6 viewtopic.php?t=57882" onclick="window.open(this.href);return false;
IBIZA na bonusie viewtopic.php?t=245433" onclick="window.open(this.href);return false;
matys9, tak EDS, sprawdzilem i jednak to sie nazywa EDS, moj blad
MK5 GTI++ viewtopic.php?f=90&t=565944" onclick="window.open(this.href);return false;