Ksiażkowy termin wymiany paska rozrządu ABD?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ksiażkowy termin wymiany paska rozrządu ABD?
Szukałem w starych tematach i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi.Jaki termin i co ile tys km trzeba wymienić pasek rozrządu w abd według producenta?
To że lepiej wcześniej to wiem.
To że lepiej wcześniej to wiem.
Ostatnio zmieniony pt sie 29, 2008 13:55 przez minoryt, łącznie zmieniany 1 raz.
opony to podstawa
zgadza się tym bardziej ze na tym nie zaoszczędzisz60tys
wiadomo że to również nie gwarancja bezawaryjności do tego przebiegu ale z reguły te 60 tys to raczej bezpieczny przebieg rozrządu nie tylko w ABD ale innych silnikach
Ostatnio zmieniony pt sie 29, 2008 12:50 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Co druga wymiana paska wymienia sie pompe
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
bo glupio sie pytasz.. dostales odpowiedz ze co 60..minoryt pisze:Głupio gadasz
a skad masz takie dane?minoryt pisze:Tylko powiedz skoro fabryka podaje wymiane co 80tys
napewno nie zaszkodzi.. ale tez nie pomoze..minoryt pisze:Moze lepiej będzie jak wymienie przy 40tys?
wiem bo mialem taki..minoryt pisze:I temat dotyczy silnika abd podkreslam
minoryt pisze:Robie 30 35tys rocznie kolego
to wymieniaj a nie szukaj oszczednosci na 20tysminoryt pisze:,stać mnie na wymiane
aha i jeszcze jedno.. kiedys fabryka podawala ze pasek nalezy wymieniac co 120tys..
jak chcesz mozesz sprawdzic czy to prawda..
Ostatnio zmieniony pt sie 29, 2008 15:41 przez maroTdi, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak ktoś mi odpowiada np dziejo że co 60tys a potem mówi ze w serwisie napewno powiedza ze co 80tys to nie wiem jaka odpowiedx jest prawidłowa.Trzymajmy sie tematu.Naprawde nikt nie wie tak na pewniaka ile ta fabryka przewiduje.Chodzi mi o to co jest napisane z fabryki i koniec.wymienie kiedy zechce.
opony to podstawa