[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
Pozdrawiam Kolegę, spotkanie na drodze powoliło mi przyjżeć się furcę w ruchu. Jest piękna. Przód robi robotę. Jak dla mnie te nowe lampki i czarny grill są strzałem w dziesiątkę. Wpadnę na zlot zobaczyć nowe mody z bliska
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
wiem wiem ze nie masz sie nawet z kim poscigac a tak to moze cos bym powalczyc z Twoim R32 :pdar3k_ pisze:KonradzikIV mysle ze wtryski i korekta programu za 2 tyg na spocie juz beda
byłem dzis u Daniela, zamawia mi wtryski pod koniec przyszlego tygodnia bedzie dzwonic wiec trzeba grzecznie czekac
Ostatnio zmieniony śr sie 27, 2008 21:40 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.
- caligator
- Waters of Nazareth
- Kontakt:
super golfik... te felgi mi się strasznie podobają:) po prostu wymiatają...
i widze że fotki też pstrykac umiesz:] EOS'em 400D można już podziałac:) ja cykam Nikonem D60 ale kurcze jeszcze nie nadażyła mi się okazja żeby specjalnie pojechac z autem na jakaś sesje.. może jutro się wybiore o ile go wymyje:)
a wracając do auta:
podobają mi się u Ciebie te drobiazgi... mp. nakładki na pedały, srebrna gałka zmiany biegów... u siebie też chce tak zrobic ale takie rzeczy niestety sporo kosztują:/ dlatego jeszcze trochę muszę poczekac:)
i widze że fotki też pstrykac umiesz:] EOS'em 400D można już podziałac:) ja cykam Nikonem D60 ale kurcze jeszcze nie nadażyła mi się okazja żeby specjalnie pojechac z autem na jakaś sesje.. może jutro się wybiore o ile go wymyje:)
a wracając do auta:
podobają mi się u Ciebie te drobiazgi... mp. nakładki na pedały, srebrna gałka zmiany biegów... u siebie też chce tak zrobic ale takie rzeczy niestety sporo kosztują:/ dlatego jeszcze trochę muszę poczekac:)
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
wyczytalem ze polujesz na zegary w pelnym FISem, w sumie mam takie jak ty chcesz, sprawuja sie dobrze i praktycznie plug&play, ja akurat dostalem w dobrej cenie, i mysle ze jak dobrze poszukasz jest szansa ze tez tanio wyrwiesz. Jakbym cos mial na oku (a czasem przegladam) to dam ci znac. pozdrawiam