Skrzynia biegów...???

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

betonwrc
Mały gagatek
Mały gagatek

Skrzynia biegów...???

Post autor: betonwrc » śr sie 20, 2008 11:20

Witam mam zamiar wymienic skrzynie w moim aucie w mk2 1.3benzyna która jest cztero biegowa i oprócz tego juz zaczyna siadać cos w niej chrobocze...
Rozmawiałem z mechanikiem i powiedział mi ze sie tego nie opłaca naprawiać bo moga wyjść duże koszty powiedział ze opłaca sie juz wzucic piecio biegową z golfa III z silnika 1.4 ale czy wystarczy kupic sama taka skrzynie czy cos jeszcze trzeba kupic i wymienic???

Awatar użytkownika
DK-Pavulon
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: DK-Pavulon » czw wrz 04, 2008 20:18

Dolączam sie do pytania :grin: nie trzeba wymieniac cięgien co ze skrzyni wychodzą? (mam tu na myśli zmiany ze skrzyni 4 biegowej mkII na piecio biegową takze z mkII)

PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH, KANAP, DYWANÓW, MOŻLIWY DOJAZD DO KLIENTA. KONTAKT PW
Obrazek

moje byłe mk2 viewtopic.php?t=215378&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Duber
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Duber » czw wrz 04, 2008 20:29

nieslyszalem aby pasowala z mk3 ale kto wie.z tego co ja sie orientuje to tylko jeden typ skrzyn pasuje do 1.3.pisalem o tym kilka razy.poszukaj na forum albo w moich "pomogl"podawalem tam oznaczenie skrzyni do 1.3 5 bieg.

Awatar użytkownika
DK-Pavulon
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: DK-Pavulon » czw wrz 04, 2008 21:09

a jak z tym lewarkiem? musi byc od skrzyni pięcio biegowej czy moze zostac z czwórki?

PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH, KANAP, DYWANÓW, MOŻLIWY DOJAZD DO KLIENTA. KONTAKT PW
Obrazek

moje byłe mk2 viewtopic.php?t=215378&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”