mk2 vr6
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Hans-Hans
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mk2 vr6
Witam mam problem taki że na zimnym motorze pali od strzała a na ciepłym musi upłynąc dłuszy czas żeby odpalił wszystko ok ale ten czas trwa jakies 5 cz 7 sek a czasem wogule nie odpali za pierwszym ale żatko. Objawiło sie to 2 pożądnymi stszałami z wydechu przy zapalaniu przed tankowaniem. Pomurzcie bo ałto prawie gotowe a tu hm?
Masz aparat czy modul? Ja mialem podobne objawy przy motorze 1.8 8V, gdy cewka sie konczyla... na koncu juz bylo tak, ze im dluzej stal nieodpalony tym dluzej chodzil po odpaleniu... a pozniej gasl.... njalepiej podlacz pod kompa i moze sie znajdzie jakis walniety czujnik... i sprawdz zaplon (cewke, kable, swiece, kopulke)
- Hans-Hans
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Silnik AAA cały aparat został zmieniony kable, swece . A vag nie pokazuje błendu czy mu gazujesz czy nie jest brak błędu moje obawy to czujnik hala aparat został założony urzywany hm . Mysle też o wtryskach cos mi sie wydaje że leją bo aż szczypie w oczy. Przepływke sprawdzałem jest oki.
[ Dodano: 14 Wrz 2008 16:26 ]
Problem rozwązany to była stcyjka jak sie ją traktuje brutalnie to pali od strzała. Ale zaczoł wyskakiwac błąd : brak regulacji biegu jałowego neznany wynik adaptacji . Błąd sporadyczny zcasem falujom obroty ale żatko tak 800 - 1200 . Silniczek krokowy czyżby ? .
[ Dodano: 28 Wrz 2008 13:25 ]
Problem rozwiązany to ten siłowniczek za przepustnicą był wlnienty wymiana i drobna regulacja i jest gitara . Ale pad przepływomież cena bowego w serwisie he he 950zł he he kur...
[ Dodano: 14 Wrz 2008 16:26 ]
Problem rozwązany to była stcyjka jak sie ją traktuje brutalnie to pali od strzała. Ale zaczoł wyskakiwac błąd : brak regulacji biegu jałowego neznany wynik adaptacji . Błąd sporadyczny zcasem falujom obroty ale żatko tak 800 - 1200 . Silniczek krokowy czyżby ? .
[ Dodano: 28 Wrz 2008 13:25 ]
Problem rozwiązany to ten siłowniczek za przepustnicą był wlnienty wymiana i drobna regulacja i jest gitara . Ale pad przepływomież cena bowego w serwisie he he 950zł he he kur...