tylko że dopasowanie raczej będzie polegało na zaprogramowaniu od nowa 3 kluczy a nie na dopisaniu trzeciegoThoMass pisze:Mam 2 sprawne klucze, a chcialem sobie dopasowac 3 (scyzoryk)
Dorobienie kluczyka scyzoryk
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
panowie napiszcie co o tym myślicie.
http://www.allegro.pl/item415652776_ste ... zoryk.html
gdzie najlepiej i najtaniej dorobić kluczyk???
qupilem golfa IV z 02 r. mam tylko jeden kluczyk-scyzoryk troche "zmęczony", bez żadnej przywieszki z numrem. z tego co wyczytalem w tym temacie, to na kluczyku powinna być podana jakaś częstotliwość. ja nic takiego nie mam.
pomóżcie prosze!
http://www.allegro.pl/item415652776_ste ... zoryk.html
gdzie najlepiej i najtaniej dorobić kluczyk???
qupilem golfa IV z 02 r. mam tylko jeden kluczyk-scyzoryk troche "zmęczony", bez żadnej przywieszki z numrem. z tego co wyczytalem w tym temacie, to na kluczyku powinna być podana jakaś częstotliwość. ja nic takiego nie mam.
pomóżcie prosze!
szymonekw, złam kluczyk czyli rozdziel pilota od części z samym kluczem tak jakbyś próbował go rozsunąć - na pilocie zobaczysz numer - ten numer musisz podać - w nim jest ukryta częstotliwość jak już będziesz miał klucyzk scyzoryk z opowiednim pilotem a kluczyk będzie posiadał pastylkę crypto48 to wtedy należy odczytać immo z zegarów i zakodować kluczyki
szymonekw, nie warto inwestowac w te badziewie z allegro
kup kluczyk oryginał na allegro sprawdzajac czestotliwosc
podmien immo pastylke lub zdobądz kod dostosuj pilot i bedzie banglać
kup kluczyk oryginał na allegro sprawdzajac czestotliwosc
podmien immo pastylke lub zdobądz kod dostosuj pilot i bedzie banglać
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 14:18 przez Fahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- ThoMass
- Mały gagatek
- Auto: VW GOLF VI VARIANT 1.6
- Silnik: CAYC
- Kontakt:
Dokładnie musisz rozdzielic klucz i w srodku jest napisane jaka czestotliwosc.greg pisze:szymonekw, złam kluczyk czyli rozdziel pilota od części z samym kluczem tak jakbyś próbował go rozsunąć - na pilocie zobaczysz numer - ten numer musisz podać - w nim jest ukryta częstotliwość jak już będziesz miał klucyzk scyzoryk z opowiednim pilotem a kluczyk będzie posiadał pastylkę crypto48 to wtedy należy odczytać immo z zegarów i zakodować kluczyki
Kurde teraz mnie zakreciliscie, pamietam, ze jak gosc mi kodowal drugi klucz to nie mowil ze musze oba na nowo zakodowac. Moglbym isc do niego mi to zrobi, tylko ze on za to 100pln chce. ale skoro mam dostep do kabelka i vaga, moglbym ta stowke na co innego przeznaczyc. Powiedzcie czy wszystkie od nowa czy po prostu dodajemy kolejny klucz.greg pisze:tylko że dopasowanie raczej będzie polegało na zaprogramowaniu od nowa 3 kluczy a nie na dopisaniu trzeciegoThoMass pisze:Mam 2 sprawne klucze, a chcialem sobie dopasowac 3 (scyzoryk)
scyzoryki moga sie roznic ale jak chcesz odczytac czestotliwosc to musisz oddzielic pilota od reszty klucza a wtedy na obudowie czesci z przyciskami wszystko pisze:
ten klucz jest napewno oryginalny:
wiem, bo to moja aukcja
ten klucz jest napewno oryginalny:
wiem, bo to moja aukcja
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
- ThoMass
- Mały gagatek
- Auto: VW GOLF VI VARIANT 1.6
- Silnik: CAYC
- Kontakt:
Wlasnie nie wiem, w programie vag1551 (screen) tylko to jest napisane.greg pisze:a jaka litera na końcu?ThoMass pisze:bodajze ten nr modulu komfortu to: 1C0959799
Inny vag nie chcial sie polaczyc z autem.
Ostatnio zmieniony pn wrz 08, 2008 19:21 przez ThoMass, łącznie zmieniany 1 raz.