Ustawianie kilometrów w liczniku do wymiany oleju??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mam Mk IV 00r i pojawia mi się już od dłuższego czasu ,,service,, pozostało mi 900km do końca co się stanie jak dobije do zera ??
Ostatnio zmieniony sob sty 30, 2010 17:34 przez kenzy17, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
zbita to jest to ? :green_fuck: Jestem na forum od niedawna jestem młodym kierowcą o moje 1 autko to mk IV więc powoli się wszystkiego uczę [dokładnie chodziło mi o to czy jak się wyzeruje czy da się dalej pojechać czy nie ] bo niedawno na forum przeczytałem że silnik stanie [ ja tego nie ustrzeliłem samkovens pisze:silnik wybuchnie?kenzy17 pisze:pozostało mi 900km do końca co się stanie jak dobije do zera ??
Moje MK IV
Punto Grande 200km lub 500 po terminie przeglądu staje, jak już się pytasz i nie da się go odpalić. Starszy miał taki problem kiedyś. Nie wiem czy to auto stanelo mu bo nie wiem - coś mu sie zwalilo, ale wpierw było info na kompie "Bilet Wygasł" a potem auto nie dało się już odpalić i migałą kontrolka serwisu. Nie wiem czy było to tym spowodowane, czy to tylko zwykły przypadek, ale fura nie ruszyła. Generalnie nie insteresowało mnie to zbytnio, pod serwis go podholowałem i wszystko na temat. POdobno "tylko" skasowali inspekcje, bo zapomnieli tego zrobić przy wymianie oleju.kovens pisze:a w Fiacie by wybuchł czy jak?Piter72 pisze:Spokojnie kolego. Nic się na pewno nie stanie. To nie FIAT.
Ostatnio zmieniony pt lut 05, 2010 19:09 przez Piter, łącznie zmieniany 2 razy.