subwoofer NOKIA
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
subwoofer NOKIA
Witam
Mam pytanie czy próbował ktoś już montować fabryczny subwoofer z audi a3 do golfa IV 5D. Jak to pasuje do wnęki przy nadkolu i jaki jest elekt jego zastosowania. Zależy mi na tym żeby bagażnik nic nie stracił z funkcjonalności.
Mam pytanie czy próbował ktoś już montować fabryczny subwoofer z audi a3 do golfa IV 5D. Jak to pasuje do wnęki przy nadkolu i jaki jest elekt jego zastosowania. Zależy mi na tym żeby bagażnik nic nie stracił z funkcjonalności.
- X tomicher X
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: subwoofer NOKIA
Dużo się nasłuchałem tego fabrycznego "suba" z audi w samochodzie kolegi.Jarek_NS pisze:Witam
Ogólnie rzecz biorąc to jest to tragedia. Nikomu nigdy nie będe polecł takiego rozwiązania.
Jeżeli bardzo zalezy ci na funkcjonalności to niema problemu =) Zabuduj jakiś klasyczny sub w podobny sposób jak ten z audi. Bo ze wspomnianym sprzęem naprawdę szkoda kasy i zachodu z robotą tego.
- X tomicher X
- Mały gagatek
- Kontakt:
jak masz 3 drzwiówkę to zajżyj do tematu z moim autem na s.18Jarek_NS pisze:Dzięki za radę tylko jak zabuduje w tym miejscu suba to będę musiał upchnąć jeszcze gdzieś piecyk.
Ostatnio zmieniony czw wrz 11, 2008 08:55 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia