Immobilazer activated
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Immobilazer activated
Czesc...
po wymianie rozrządu oraz wymianie tlnego zderzaka pojawiło mi sie pare razy "Immobilazer Activated" na komputaerze z zapaloną lapmką od immo we wskaźnikach. Po podłaczeniu pod kompa nie wyskoczyły zadne błedy zwiazane z immo. Co moze być tego problemem??
po wymianie rozrządu oraz wymianie tlnego zderzaka pojawiło mi sie pare razy "Immobilazer Activated" na komputaerze z zapaloną lapmką od immo we wskaźnikach. Po podłaczeniu pod kompa nie wyskoczyły zadne błedy zwiazane z immo. Co moze być tego problemem??
[b]Nie dyskutuj z idiotami. Najpierw sprowadzą Cię do ich poziomu, później pokonają doświadczeniem.[/b]
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Miałem to samo ze wywalało mi błąd immo. Zobaczyłem ze czarnyoring na stacyjce ma minimalny luz ledwo wyczuwalny. Rozkreciłem obudowe stacyjki, przewód który idzie do anteny immo zwiazałem do stacyjki tasma izolacyjna co spowodowało ze przewód był mocniej napiety i usztywniło to przy okazji sama antene ze sie nie ruszała. PO tym czasie od 3 miesiecy ani razu nie było błędu immo. Podejrzewam ze przewód do anteny miał słaby styk i nie załapywał czasami. Ale zostawiłem jak jest
sprawdzić przewody i wtyczki na linii stacyjka - zegary. Jak to nie pomoże wina albo w samej stacyjce albo raczej w cewce czytającej immoCwieku pisze:Czu już ktoś rozwiązał problem wyskakującego "immo activated" ?? Wyskoczyło mi to kolejny raz i nie bardoz wiem co zrobić, zeby to sie nie pojawiało :/
drugi raz pytasz o to samo chociaż dostałeś odpowiedź