A co do golfika to spoko moc jak na 2,0 8v i na takim slabym doladowaniu. Z 200 jakos powinno byc albo cos kolo tego. Kiedy planujesz nastepny pomiar?? Ugadales sie z nimi juz na nastepne sprawdzenie??
Moderator: G0 Karcio
ziomus zawitaj do wrocka i sobie usiadz na prawym to przestaniesz pisac cos by pisac, wody golf na 1,5 bara spalal sie na 4, wypluwal 450 nm, jak dowiesz sie co to robi w benzynie przy zmianie z 3 na 4 to pogadamy jakby sie uprzec to jest chlopak z 2.0 biturbo na forum ktoremu robilem program na 0.9 bara przypala sie na 3, jak bedziem mial ochote sie wypowieaw69 pisze:Teraz to juz evo takie glupoty piepszysz ze sie czytac nieda....Dobrze ze ci jeszcze na 5 biegu nie popiskiwał na oponach takich herezji to jeszcze nie czytałem1,5 dluzszy czas jak mowisz ale zeszlismy z cisnieniem bo sie jezdzic oska nie da jak na 4 sie spala na kapciach
potwierdzam z mala poprawka: dziś na próbe bylo 1.2 bara i palilo jak mówisz przy zmianie z 3 na 4evolution pisze:jakby sie uprzec to jest chlopak z 2.0 biturbo na forum ktoremu robilem program na 0.9 bara przypala sie na 3, jak bedziem mial ochote sie wypowie
Tu troche przesadzilesważne że Twoje cacko potrafi już teraz przejechać 80% aut w Polsce
pewnie, ze bedzie,, 0,1 bara daje przyrost mocy o okolo 10-13 procentMiChAoS pisze:evolution spoko ja nie panikuje... tylko sobie mowie a tu jest forum wiec moge sobie powiedziec... 1,5 bara tylko ciekawe ile tak wytrzyme te 1.5 baraja nie jestem fachowcem tylko pisze jak na moje oko
ale obserwuje i trzymam kciuki moim zdaniem bedzie w granicach 205 - 210 KM
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości