Silnik nie odpala
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Silnik nie odpala
witam.
Mam problem z odpalenie auta.
Świeciła mi sie kontrolka poduszki powietrznej nie gasła mi, pojechałem do mechanika który podłączył komputer do samochodu wykasował błąd poduszki prawej i chyba jeszcze jakieś dwa błędy. wyjeżdżając od niego wszystko normalnie mi działało(silnik palił)
pojechałem do pracy przejechałem może 2-3km od tego warsztatu. Zostawiłem samochód na kilka godzin po pracy wsiadam do auta chce odpalać silnik a tu rozrusznik CISZA samochód z holowałem do domu.
kontrolki wszystkie działają elektryka jest komputer z restartowałem odpinając klamry od akumulatora
akumulator jest dobry
chciałem go odpalić na krótko ale nie poszło
co mu dolega??
z góry dziękii za pomoc jakąkolwiek
Mam problem z odpalenie auta.
Świeciła mi sie kontrolka poduszki powietrznej nie gasła mi, pojechałem do mechanika który podłączył komputer do samochodu wykasował błąd poduszki prawej i chyba jeszcze jakieś dwa błędy. wyjeżdżając od niego wszystko normalnie mi działało(silnik palił)
pojechałem do pracy przejechałem może 2-3km od tego warsztatu. Zostawiłem samochód na kilka godzin po pracy wsiadam do auta chce odpalać silnik a tu rozrusznik CISZA samochód z holowałem do domu.
kontrolki wszystkie działają elektryka jest komputer z restartowałem odpinając klamry od akumulatora
akumulator jest dobry
chciałem go odpalić na krótko ale nie poszło
co mu dolega??
z góry dziękii za pomoc jakąkolwiek
Ostatnio zmieniony sob wrz 13, 2008 22:50 przez sciagacz07, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Skoro rozrusznik nie daje znaku zycia to jest albo jakies odciecie napiecia na rozruch, wypial sie jakis przewod albo padl rozrusznik.. Wiem ze sa takie zabezpiecznia np szwagier w fordzie ma tak ze jak sa swiatla nawet postoje zapalone to nie kreci wogole samochod.. zprawdz czy sa wszystkie kablek do rozrusznika ok
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz