Nie wpadajmy w panikę, auto wcale nie musi posiadać umiejętności jazdy w zakrętachevolution pisze:jak to bedzie tak sie zachowywac na drodze to ja testament piszeale tak na serio.. projekt od lipca rusza na nowo pelna para..
![rotfl :rotfl:](./images/smilies/rotfl.gif)
![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
Moderator: G0 Karcio
a evo to robi dlas siebie czy dla nas ? odpowiedz jest chyba jasna, zaden z nas nie zapłacił złotówki za ten projekt , a strasznie sie rzucaja, to nie jest hop siup ( ja sie nie znam , ale mysle ze jestem blisko prawdyevolution pisze:trzeba pogonić bo sie nikt doczekać niemoze!!
TO MUSI LATAC PO ZAKRETACHCockney pisze:Nie wpadajmy w panikę, auto wcale nie musi posiadać umiejętności jazdy w zakrętach
No zajebiscie wysoko postawiona poprzeczka, zwlaszcza medialnie. Czekamy na konkrety.evolution pisze:spokojnie... cisnienie jest takie zeby ustawic kolegom forumowym poprzeczke na tyle wysoko zebym mogl zajac sie slubem, jakims klonikiem, i mysleniem o nastepnym stage'u. auto wyjedzie jeszcze w tym roku, przez zimes sie dodtroi i pojedzie
medialnie, czy nie, wiem tylko ja, powiem tylko ze jakby mialobyc medialnie to cos byscie dawno juz wiedzieli, a tak moze kiedys (z akcentem na NIGDYolozwirski pisze:No zajebiscie wysoko postawiona poprzeczka, zwlaszcza medialnie. Czekamy na konkrety.evolution pisze:spokojnie... cisnienie jest takie zeby ustawic kolegom forumowym poprzeczke na tyle wysoko zebym mogl zajac sie slubem, jakims klonikiem, i mysleniem o nastepnym stage'u. auto wyjedzie jeszcze w tym roku, przez zimes sie dodtroi i pojedzie
pospamuj z namimalutki pisze:olozwirski, co wy nawzajem sobie spamujecie??evolution,
jak widać wszedzie glośno o golfie... a golf nie jeździmariachi pisze:http://www.maxituning.pl/....php?t=8087&sid
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości