207 na 4 biegu ? czy na 5 go hamowali?nyan pisze:dziwny ten wykres,,,, w ogole,, V max 207?? do 210 bez turbo wojego ciagnalem
jedz moze na inna hamownie i zobacz,, jesli wyniki beda takie same,, to zrob pozadek z tym WG??
pozdrawiam
VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
[img]http://forum.vwgolf.pl/images/photos/d9acee05471a6c296a0c6.jpg[/img]
to chyba nie do mnie to pytanie;]melon pisze:207 na 4 biegu ? czy na 5 go hamowali?nyan pisze:dziwny ten wykres,,,, w ogole,, V max 207?? do 210 bez turbo wojego ciagnalem
jedz moze na inna hamownie i zobacz,, jesli wyniki beda takie same,, to zrob pozadek z tym WG??
pozdrawiam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=185000&start=0
W moich zylach plynie benzyna, zamiast serca swiszczy turbina
W moich zylach plynie benzyna, zamiast serca swiszczy turbina
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
lipass
spoko będę dzwonił i jutro będę wiedział czy da radę podjechać do nich w czwartek
18.09.2008
W międzyczasie pstryknąłem kilka fotek na nowych lusterkach - jutro maluje atrapkę w czarny mat oraz wnętrza lamp na czarno . Czekam nadal na odpowiedź z hamownii z Białegostoku , teraz kilka zdjęć :
spoko będę dzwonił i jutro będę wiedział czy da radę podjechać do nich w czwartek
18.09.2008
W międzyczasie pstryknąłem kilka fotek na nowych lusterkach - jutro maluje atrapkę w czarny mat oraz wnętrza lamp na czarno . Czekam nadal na odpowiedź z hamownii z Białegostoku , teraz kilka zdjęć :
Ostatnio zmieniony czw wrz 18, 2008 22:12 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mi te kola nie lezą wyglądają jak by były obklejone folia imitująca chrom :/
Ostatnio zmieniony sob wrz 20, 2008 11:12 przez Fido_dido, łącznie zmieniany 1 raz.
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt: