ciesze się że mogłem pomóc, ale najlepiej jakbyś go po protu wymienił, kosztuje od grosze w porównaniu do roboty wymiany uszczelkki pod głowicą( co może się powtórzyć)..niestety VRki sa dość wrażliwe na przegrzania.arovr6 pisze:szymonrs<<<< chyba trafiłes...dzis se ten termo włącznik wyjełem zobaczyłem był taki mocno złoty...wyczyściłem..wsadziłem i efekt 200kilometrów dzis !! bez zadnych przerywan wode normalnie schładzało...podchodziła schłodzało..ale juz o wiele zadziej.. włozyłem skręciłem waz podpiełem odpowietrzyłem termostat sie otworzył troszke wody dolałem... i teraz
po drugie teraz idzie jak nie normalny pewnie przez to ze silnik sie nie grzeje..az nie moge usiedziec z wrazenia..szok :O czy az taka zmiane moze dac dobrze chłodzony silnik...bo tak sie strasznie grzał.....z reszta pozyjemy zobaczymy..na jak długo to bedzie grało ale 200km zrobione dokładnie 197 ;P hehe
p.s węze sa twarde bo musza. dobrze ze nie tak jak kiedys.. ale zobaczymy to jest tylko 200kilometrów..ale zato na petardzie..
Pozatym polecam Tobie i innym użytkownikom VRek dorobienie sobie manualnego włącznika 1 biegu wentylatora, stojąc w korku czy na chwilke przed mocnym startem załączam ręcznie 1 bieg i nigdy nie dopuszczam do sutyacji gry temperatura wody przekracza 100'C
wymień ten termowłącznik i wtedy się na 100% okaże czy to to bo jak nie to będzie walczyć dalej...
ps ostatnio zmieniałem taki termowłącznik w G60tce i niestety okazało sie iż nowy termowłacznik był zepsuty!!!