Brak mocy > 120/h
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jade zaraz do kumpla pozyczyc ten sprzet i wezme go w trase . on ma program po angielsku :/ , czyli wejsc w te logi , nastawic na 3 , aby naraz pokazal... a jak to zrobic aby caly przebieg tych osiagow byl zapisany ? gdzie to szukac ? a pozniej to na dyskietke z laptopa sie wgra czy jak ?
Ostatnio zmieniony pt wrz 26, 2008 13:26 przez robii2, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamien11985
- Użytkownik
- Kontakt:
logi
prosze , tu link o logi co prosiliscie http://www.wrzuta.pl/pliki/c6unOCR3kK/l ... -008-011_2
[ Dodano: 26 Wrz 2008 16:35 ]
aha i po tej probie , w bledach wyskoczyl blad taki jak 00575 , nie wiem co to , bo po angielsku pisalo
[ Dodano: 26 Wrz 2008 16:35 ]
aha i po tej probie , w bledach wyskoczyl blad taki jak 00575 , nie wiem co to , bo po angielsku pisalo
i Ty mi piszesz, że to nie notlauf TO JEST NOTLAUF !!!! PRZEŁADOWANIE/NIEDOŁADOWNIE !!!robii2 pisze:aha i po tej probie , w bledach wyskoczyl blad taki jak 00575 , nie wiem co to , bo po angielsku pisalo
natępna sprawa ... logi zrobione strasznie , jak można tak wachlować pedałem gazu przecież Bugalon wytłumaczył jak masz to zrobić
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
przyczynami notlauf mogą być:
1. źle ustawiona gruszka turbiny, ładuje za dużo albo za mało
2. zabrudzone kierowniczki turbo
3. niesprawny przepływomierz
4. niesprawny zawór n75
dwa ostatnie wyeliminowałeś bo sprawdzałeś z innymi od kolegi
więc gruszka albo kierowniczki, każdy dobry mechanik od tdi ci to sprawdzi i nie daj sobie wmówić że masz do wymiany turbo bo niektórzy mechanicy idąc po najmniejszej lini oporu takie coś wmawiają
1. źle ustawiona gruszka turbiny, ładuje za dużo albo za mało
3. niesprawny przepływomierz
4. niesprawny zawór n75
dwa ostatnie wyeliminowałeś bo sprawdzałeś z innymi od kolegi
więc gruszka albo kierowniczki, każdy dobry mechanik od tdi ci to sprawdzi i nie daj sobie wmówić że masz do wymiany turbo bo niektórzy mechanicy idąc po najmniejszej lini oporu takie coś wmawiają
to ALE ma VNTDonKichot pisze:1. źle ustawiona gruszka turbiny, ładuje za dużo albo za mało
z tym się nie zgodzęDonKichot pisze:3. niesprawny przepływomierz
lub jego wężykiDonKichot pisze:4. niesprawny zawór n75
widać jak używasz wyszukiwarki ...robii2 pisze:to jak to jest notalauf to co wymieniac / naprawiac ? N75 podmienilem z kumplem i zadnej zmiany
http://www.google.pl/custom?domains=for ... %3A1&hl=pl
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
a probowales kiedys tej opcji szukaj? wyskakuje ci tematow po 500 i wez cos w tym burdelu zrob ;]
nie wszyscy maja czas szukac po 5 godzin gdzie jest jakas srubka
nie wszyscy maja czas szukac po 5 godzin gdzie jest jakas srubka
Ostatnio zmieniony sob wrz 27, 2008 19:40 przez macbat, łącznie zmieniany 1 raz.