MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- barteKKK03
- V.I.P.
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No tylko u mnie na odwrótbarteKKK03 pisze:... http://img402.imageshack.us/img402/6168/dsc1295mb5.jpgtauka pisze:Do jakiej, bo nie kumam??
To twoja konsolka na fotce??
- barteKKK03
- V.I.P.
- tauka
- Kontakt:
Taadm414 pisze:tzn. kupiłeś jakiegoś dawce??
Nie ma się czym chwalić. Kicha.dm414 pisze:daj wiecej fotek?
Silnik najpierw trza odpalić bo jeździł na gazie i w instalce jest namieszane, pompy sie nie załączają, totalny remoncik jak już zapali i dopiero na wiosnę będę wkładał do siebiedm414 pisze:silnik już u ciebie?
Siemasz.
No widze że po jakimś czasie zaczeło się coś dziać, i to widze ze w podobnym kierunku co u mnie.
U mnie także zagośći "szestnastka" też w PL'u ale dopiero koło zimy, wiosny bo podobnie jak u Ciebie czeka go remont.
Widze że tez tak jak u mnie doszły elektryczne szybki, pytanko tylko do czego masz środkowy przycisk? Bo u mnie otwiera i zamyka wszystkie drzwi
zegarki vdo też trzeba bedzie sobie sprawić.
A powiedz mi jak się sprawdza ta wewnętrzna antena? I gdzie ją dostać?
Ja u siebie mam zainstalowaną na dachu orginalną, nie sprawdza się najlepiej ale i tak bede ją wyrzucał bo w tamto miejsce najprawdopodobniej zagość Tajfun od CB.
No widze że po jakimś czasie zaczeło się coś dziać, i to widze ze w podobnym kierunku co u mnie.
U mnie także zagośći "szestnastka" też w PL'u ale dopiero koło zimy, wiosny bo podobnie jak u Ciebie czeka go remont.
Widze że tez tak jak u mnie doszły elektryczne szybki, pytanko tylko do czego masz środkowy przycisk? Bo u mnie otwiera i zamyka wszystkie drzwi
zegarki vdo też trzeba bedzie sobie sprawić.
A powiedz mi jak się sprawdza ta wewnętrzna antena? I gdzie ją dostać?
Ja u siebie mam zainstalowaną na dachu orginalną, nie sprawdza się najlepiej ale i tak bede ją wyrzucał bo w tamto miejsce najprawdopodobniej zagość Tajfun od CB.
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
- tauka
- Kontakt:
a do niczego, brakuje mi jednej zaślepkiMarszall pisze:pytanko tylko do czego masz środkowy przycisk?
Jak była cała sprawdzała się super, teraz po wymienie szyby zostały resztki, bo gdzieś mi przepadła część przyklejana do szyby.Marszall pisze:A powiedz mi jak się sprawdza ta wewnętrzna antena?
nie wiem przyjechał tak z niemcowni. Dodam że był to oryginales BOSCH.Marszall pisze:I gdzie ją dostać?
A ja ją będę zakładałMarszall pisze:a u siebie mam zainstalowaną na dachu orginalną, nie sprawdza się najlepiej ale i tak bede ją wyrzucał
Wto Wrz 30, 2008
No panowie. Dzisiaj pierwszy mały kroczek. PLka zagadała w dawcy. I nawet w miarę równo chodziła. Jest troszkę problemów z odpalaniem, ale gazownicy swoje namieszali. Musze dojść do ładu z powietrzem i podciśnieniami
I tu prośba jakby ktos mógł podesłać dokładne fotki jak maja iść wszystkie podciśnienia i węże od krokowca i tym podobne.
- tauka
- Kontakt:
No niestety nie.dm414 pisze:a masz jakieś ciekawe graty na handel z dawcy?
A pozatym ja zadko sprzedaje ciekawe graty bo je zostawiam dla siebie
Autko kupiłem praktycznie rozebrane. Można powiedzieć że kupiłem sam silnik , a karoseria była tylko dodatkiem żeby to można było odpalić i spokojnie wyciągnąc.
A troszkę diwajsów w nim było. Poprzedni właściciel kupił je praktycznie tylko i wyłacznie dla elektrycznych recaro które w nim siedziały.
No co. Silniczek odpalił. Chodzi w miarę równo ładnie się wkręca. Jedynie jest problem, bo nawet po rozgrzaniu chodzi jakby na ssaniu. Ma wysokie obroty. Poszukujemy przyczyny. Ale z każdym dniem jest lepiejdm414 pisze:no to czekam na dalszą relacje..
Teraz w planach mam zakup jakiegoś HIDa, bo wywaliłem lampy dalekosiężne i bez długich to nie jazda, a wiadomo na Zenonie to zawsze te światło z leksza lepsze