Jestem za, w razie co prosze o infocowboy pisze: moze zrobić jakiś dyno day dla vwgolf w ramach reklamy?

Moderator: G0 Karcio
hehehe, wystarczy miec taki aparat jak ma Maciek, looknij sobie u mnie na 42 str. fotki to zobaczysz jakie wychodzavw_golf3 pisze:Maciek23
nom trzeba by mieć jakiś taki w kosmos aparat hehe , poinformuje na forum kiedy będzie hamownia
a Ty juz w wawie mieszkasz?GRZANA pisze:to i ja bym sie na ten dyno day pisal jak cos
o dobrze wiedziecaw69 pisze:hamowania tam znajdująca się nie nalezy juz do Maćka Grabowskiego tylko do MRMotors, i w nastepnym tygodniu bedzie juz przerabiana na hamownie obciążeniową
jest inercja ale rolki ma cieższe niż zabawka najazdowa w kreatorze, 250 ABFT sie tam shamował to i Twoj sie shamujevw_golf3 pisze:aw69
nom właśnie ja mam się udać na Mineralną, myślałem że tam cały czas jest obciążeniowa
Jak sie 10 Vweji zwali Rogalowina leb to sie zdziwi;pcowboy pisze:a swoją drogą warto bedzie przetestować to nową hamownię u Rogala
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości