jaki rozmiar fabryczny do III gti
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zresetuj to wszystko i zobacz wtedy co sie dzieje. - pozycja 0 i chwile przytrzymaj, musisz zresetowac 1 i 2. jeśli chodzi o spalanie zaraz po właczeniu to moze przez chwile tak pokazywac taka duza wartosc, lecz po chwili musi spasc poziom pokazywanego spalaniawara99 pisze:a jak tak to zapytam kolegow jeszcze o komputer pokladowy --jest tam pozycja 1 i 2 i w tej pierwszej jak zapale rano to pokazuje 74l/100km a na drógim raczej od 10 w góre o co biega?? i jaka temperatura oleju wam sie wyswietla
no koledzy chce Wam napisac ze jezdzac w korkach i stajac co kilkaset metrow na swiatlach i tak w kolo bez wyjezdzania za miasto moj golf III GTI tez pali 11-11.5 ale na trasie V max ok.110-120 7 ltr lub troszke z hakiem.W lecie bylo po miescie ciut mniej ale znowu korcila klima i znow wacha szla do gory Takie zycie
1 pozycja to dane komputera z dzisiejszego dnia a 2 pozycja dane z jakiego czasu srednie dane z kilku tygodni.a temp.oleju to w lato siega 110 a normalnie to 90 do 100 .u mnie tak jest .pozdrowara99 pisze:a jak tak to zapytam kolegow jeszcze o komputer pokladowy --jest tam pozycja 1 i 2 i w tej pierwszej jak zapale rano to pokazuje 74l/100km a na drógim raczej od 10 w góre o co biega?? i jaka temperatura oleju wam sie wyswietla
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: jaki rozmiar fabryczny do III gti
DANE DOTYCZĄ WSZYSTKICH FABRYCZNYCH WERSI GOLFA GTI:wara99 pisze:na jakich kapciach wychodzi z fabryki golf III gti 2.0 8v, bo tera mam 205 50 r 15 i wpierd...troszke duzo wachy
Pozdrawiam...
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
hej
mam golfa gti 2.0 8v i przyznaje ze w miescie pali 11-12l ,kiedys koledzy pisali o bardzo niskim zuzyciu paliwa i tu mam pytanie- jak jezdzic aby ta jazda byla naprawde ekonomiczna ? ja osobisci jezdze spokojnie obroty 25-30tys. i zmiana biegu a mimo to spalanie wychodzi 11-12l Pozdrawiam