Problemy ze sterownikiem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Problemy ze sterownikiem
Mam takie pytanie.
Czy jeśli sterownik wywala błąd braku automatu to jest to sterownik zabrany z automatu czy to tylko kwestia ustawien ewentualnie softu w sterowniku.
Czy jest możliwosc przeprogramowania sterownika z automatu na silnik ze zwykłą skrzynia czy jest to kwestia wymiany sterownika?
Czy jeśli sterownik wywala błąd braku automatu to jest to sterownik zabrany z automatu czy to tylko kwestia ustawien ewentualnie softu w sterowniku.
Czy jest możliwosc przeprogramowania sterownika z automatu na silnik ze zwykłą skrzynia czy jest to kwestia wymiany sterownika?
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Heh :). W sumie chyba sprawwa sie o to rozchodzi ze nie jest dobrze ;/. Wiec nie wiem czy było by to potraktowane jako naprawa czy jako zmiana mapy co mogło by doprpowadzić do tego z ektoś sobie by pomyslał ze to tunning i skasował by mnie na 1500 PLN.............. Wiec nie wiem kto gdzie i jak by to mi zrobił... A 2 kwesstia ze mam coś zrytego w sterowaniu turbo przeładowuje i takie tam i myslałem ze to moze być wina ze ktoś jakiś "expert" "tuningował" moją bryke zanim ją zakupoiłem .....
-
- Nowicjusz