Wydech - Przelot z kwasówki ?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
witam mam takie pytanie ma ktos z was zrobiony tlumik caly przelot z kwasowki ?(bez zadnych tlumikow srodk i katalizatoa ) jakie koszty ewentualne takiej przerobki i czy glosno chodzi ?
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Wydech - Przelot z kwasówki ?
baardzo głosno, ja miałem przez pewien czas czysty przelot bez zadnego tłumika, corvetty nie miały szans w dzwieku z wydechu, jechac sie nie dało, ogniem waliło z rury, potem załozyłem koncowy tłumik i na jednym tłumiku tez tragedia, głosno, auto za bardzo rzuca sie w uszydjark00s pisze:witam mam takie pytanie ma ktos z was zrobiony tlumik caly przelot z kwasowki ?(bez zadnych tlumikow srodk i katalizatoa ) jakie koszty ewentualne takiej przerobki i czy glosno chodzi ?
glosno jest.... ja mam przelotówke z kwasówki zamaist kata jakis tylko przelotowy wydech i mam koncowy sportowy a teraz seryjny nawet
brak srdkowego
jest dosc glosno...
brak srdkowego
jest dosc glosno...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Popatrz ze też cie nie skojażyłem z forum. Teraz to jestem zaskoczonyBorys pisze:ja sprzedałem dla kiełbasa,Usiekvr6 pisze:kielbas2, Ile taki wydeszek cie wyszedł i gdzie kupowałeś go? Z góry dziex za info pozdro
co do mojej konfoguracji bez zadnego tlumika to znalazem jakis film z 1/4 mili w Rykach
[youtube][/youtube]
Muszę przyznać ze cena była bardzo dobra
- maciejek_ZST
- Ma gadane
- Kontakt:
kielbas2, sorry że odkopuję temat trochę stary... Ale szukam właśnie przelotu do swojego vra..
Chciałbym się zapytać odnośnie ryku na przelocie tym co ty posiadasz, bądź posiadałeś?.. Powiedz mi jak się zachowuję jak katasz? Czy jest mega głośny? Bo chciałbym do siebie założyć, ale często użytkuje samochód i nie chce mi się latać co chwile do urzędu po dowód rejestracyjny... Masz może jakieś filmiki jak to chodzi? itp... ?
Przelot masz zakończony 2 ostatnimi tłumikami? I Jest ok?
Z góry dzięki
PZDR!
Chciałbym się zapytać odnośnie ryku na przelocie tym co ty posiadasz, bądź posiadałeś?.. Powiedz mi jak się zachowuję jak katasz? Czy jest mega głośny? Bo chciałbym do siebie założyć, ale często użytkuje samochód i nie chce mi się latać co chwile do urzędu po dowód rejestracyjny... Masz może jakieś filmiki jak to chodzi? itp... ?
Przelot masz zakończony 2 ostatnimi tłumikami? I Jest ok?
Z góry dzięki
PZDR!
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
jak znajdziesz to daj znać gdzie jak i za ilemaciejek_ZST pisze:szukam właśnie przelotu do swojego vra..
będziesz szukał gotowego ? czy robił na zamówienie ?
kolektor też wymieniasz na 6-2-1 ?
- maciejek_ZST
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: Wydech - Przelot z kwasówki ?
Jak bede robic przelot to kolektor tez poleci, tylko u mnie masz dodatkowy nadmuch na kolektor.. Ciekawe czy sa takie..idgray pisze:jak znajdziesz to daj znać gdzie jak i za ilemaciejek_ZST pisze:szukam właśnie przelotu do swojego vra..
będziesz szukał gotowego ? czy robił na zamówienie ?
kolektor też wymieniasz na 6-2-1 ?
A co do przelotu prawdopodobnie bede robic na zamowienie, na obecna chwile szukam magika ktory da rade.. Ewentualnie jak sie wtrafi gotowy za dobra cyfre to czemu sie nie skusic:) Jak cos to dam znac
pzdr
- dawid018
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
panowie a powiedzcie mi jaką średnice wydechu ma seryjnie vr??bo kombinuje z wydechem ale z braku laku chce go poskładać na tym co leży w garażu.i tak.od kolektora do środkowego tłumika dać rurę o średnicy ok 55mm,zamiast środkowego tłumika rurka o seryjnej średnicy jak w golfie II 1,8(chyba 50mm)
i ostatni tłumik seryjny z vento tdi. nie za bardzo się zamuli?? no i czy za głośno nie będzie?? wolał bym żeby było słychać silnik a nie darcie dupy
i ostatni tłumik seryjny z vento tdi. nie za bardzo się zamuli?? no i czy za głośno nie będzie?? wolał bym żeby było słychać silnik a nie darcie dupy
obecne mkII by dawid018
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3081850#3081850
BYŁE MK2 by dawid018-wszystkie foto na I str.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63413
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3081850#3081850
BYŁE MK2 by dawid018-wszystkie foto na I str.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63413