![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mam vw passata b5
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zalezy jaki gaz, tani na zwezce czy cos na wtrysku,MrWho pisze:Hejka
mam vw passata b598r. 1.8 125km teraz pytanko
gdzie w woj. Podlaskim zalozyć gaz? Jest tu troszkę osób z podlasia
bardzo bym był wdzieczny za porade
słyszałem w sumie opinie pozytywne tylko o 2 zakładach
jeden z Wasilkowa drugi z Augustowa... reszta podobno to kowale... co wy na to ?
Matejki 45 w Białymstoku zajedz i pogadaj, moze nie sa najtańsza firma ale wiedze maja ogromna i sprzęt sprawdzony, w razie problemów nie olewaja klienta.MrWho pisze:A co powiecie na :
Z.U.P. "Auto-Gaz" Jan Kopiczko ??
16-300 Augustów
Jarzębinowa 8
????
Podobno on w podlaskim zakłada w miare gaz ?
hmmm chociaż jak zajechałem to kolo sie dziwił że silnik ma 20 zaworków :/ i raczej był jakiś dziwny... zaproponował mi instalacje za 2200zł landi renzo normalna.. na wielopunkt... bo kolektor jest alu... oraz sekwencje za 3500zł
i teraz znajomy ktory siedział 2 lata w gazie ale juz w tym nie siedzi... mowił mi żebym zakładał sekwencje... bo tam ida wkładki plastikowe :/ I juz sam nie wiem![]()
Zarówno jaka instalke i gdzie![]()
HELP!!
Moich dwoch kumpli wlasnie tam zakladali gaz,jeden do mkII i mkIII a drugi do mkII, u tego co robil 2 instalacje wszystko dziala naprawde niezle,nie ma nawet teadycyjnych problemow po zalozeniu gazu, a u drugiego to wszystko sie jebie,jak jechalismy na vvmanie to jak silnik mu sie rozgrzal to na zadnym biegu nie ciagnal,dopiero jak ostygl to wtedy.A i jak gaz zalozyl to sonda lambda mu padla od razu, a potem po zmianie druga i jezdzi teraz na zepsutej ma mkII GT 1,8 RP.Ale mi sie wdaje ze na jarzebinowej niezle robia, tylko ten jego silnik jakis trefny.MrWho pisze:A co powiecie na :
Z.U.P. "Auto-Gaz" Jan Kopiczko ??
16-300 Augustów
Jarzębinowa 8
????
Podobno on w podlaskim zakłada w miare gaz ?
hmmm chociaż jak zajechałem to kolo sie dziwił że silnik ma 20 zaworków :/ i raczej był jakiś dziwny... zaproponował mi instalacje za 2200zł landi renzo normalna.. na wielopunkt... bo kolektor jest alu... oraz sekwencje za 3500zł
i teraz znajomy ktory siedział 2 lata w gazie ale juz w tym nie siedzi... mowił mi żebym zakładał sekwencje... bo tam ida wkładki plastikowe :/ I juz sam nie wiem![]()
Zarówno jaka instalke i gdzie![]()
HELP!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 40 gości