[MK4]Aktywacja przywitania i ile przejadę na baku w zegarach
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
z tego co czytałęm normalnie w odczycie programem vagtacho nie uruchomicie rkm w zegarach immo3 potrzebny jest inny kabel i program - cena w Niemczech od 800eur wzwyż - ja testowałem kablem vagtacho i programem vagtacho 2.5 - uwaliłem swoje zegary (dobrze ze mam ich kilka) - dlatego napisałem - że podobno można - bo widziałem zrobione zegary z immo 3 na niemieckich stronach
Witam , mam pytanko bo kuzyn kupił VW Sharan 2004 rok i ma licznik pełny fis ale pokazuje mu tylko samochodzik ( otwarte drzwi i zamknięte ) i tylko tyle ?! da sie jakoś uaktywnić wszystkie opcje w tym modelu czy ten typ tak ma ??? Jest to dość dziwne bo rocznik młody wyposozone autko jest bardzo dobrze a nie ma komputera - o co tu chodzi czy ktoś wie . Pozdrawiam
Nawet nie wiem czy wiesz
Nasze życie to dym
Ucieka nam między palcami
Ty i ja to trójkąty o czterech bokach
Ty i ja to ognie świecy
Gasnące na mrugnięcie oka....
Nasze życie to dym
Ucieka nam między palcami
Ty i ja to trójkąty o czterech bokach
Ty i ja to ognie świecy
Gasnące na mrugnięcie oka....
nie bardzo wiem o co chodzi? mały samochodzik z otwartymi drzwiami? może to tylko kontrolka? czy też może jest samochód z otwartymi drzwiami kierowcy i napis pod spodem drivers door open? w pełnym FIS wszystkie komunikaty masz wyświetlane graficzniemirdek pisze:pokazuje mu tylko samochodzik
[b]148KM/326Nm[/b]
Witam!
Mam 1/2 FIS (tzn spalanie, temp itp). OStatnio tak narzekałem że przydałoby sie mieć pełny FIS (ten obrazek jak auta jak drzwi są otwarte itp ). Poczytałem troche na forum i ku mojej radości jest to możliwe...ale jak dla mnie:P skomplikowane...I teraz pytanie jaki jest koszt założenia pełnego FIS żeby wyglądało jak tu na zdjęciach wyżej.
Jak dla mnie jest to nie wykonalne:P więc czy wiece czy ktoś w Poznaniu albo okolicach się tym zajmuje??:P
Aha mam CAN ale nie mam NAVI ani oryginalnego radia. (nei wiem czy ma to jakiś związek:P)
Mam 1/2 FIS (tzn spalanie, temp itp). OStatnio tak narzekałem że przydałoby sie mieć pełny FIS (ten obrazek jak auta jak drzwi są otwarte itp ). Poczytałem troche na forum i ku mojej radości jest to możliwe...ale jak dla mnie:P skomplikowane...I teraz pytanie jaki jest koszt założenia pełnego FIS żeby wyglądało jak tu na zdjęciach wyżej.
Jak dla mnie jest to nie wykonalne:P więc czy wiece czy ktoś w Poznaniu albo okolicach się tym zajmuje??:P
Aha mam CAN ale nie mam NAVI ani oryginalnego radia. (nei wiem czy ma to jakiś związek:P)
- Turbonalepa
- Ma gadane
- Kontakt:
No dobra to idę odczytać numer zegarów i zaraz napisze i zobaczymy czy mam immo2 czy immo3.
Pytasz kto się podejmie: JA
Mogę coś zepsuć jak zmienię tylko wartość dal zasięgu a nie będę ruszał rkm??
Mam zegary: 3B0 920 822 A - immo2 czy immo3 ??
Pytasz kto się podejmie: JA
Mogę coś zepsuć jak zmienię tylko wartość dal zasięgu a nie będę ruszał rkm??
Mam zegary: 3B0 920 822 A - immo2 czy immo3 ??
Ostatnio zmieniony śr lis 19, 2008 21:44 przez Turbonalepa, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyszczenie nastawników, czyszczenie turbin VNT, diagnoza VAG, ustawienie kąta wtrysku, korekta liczników, itp. itd.:
Turbonalepa - tel. 602859936, GG 1549145
Turbonalepa - tel. 602859936, GG 1549145
- Turbonalepa
- Ma gadane
- Kontakt: