Intercooler Mk5 tdi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Intercooler Mk5 tdi
Wiatm:
Jestem nowy wiec prosze o wyrozumialosc:).
Posiadam Mk5 1.9 tdi 90km:( z 2007 roku i chcialbym cos z pozmieniac:).
Chcialbym zaczac od ochrony czyli mocniejszego i poprawiajacego wyglad autka intercoolera.
Problem polega na tym ze nie wiem gdzie to kupic i jaki kupic zeby sie nie mordowac z montarzem.Chodzi oczywiscie o caly zestawik i miloby bylo jakby cena nie byla kosmiczna:)
Prosze o pomoc w tym temacie.
Przepraszam jezeli powtarzam temaci ale w lupce nic konkretnego nie znalazlem:(
Pozdro
Jestem nowy wiec prosze o wyrozumialosc:).
Posiadam Mk5 1.9 tdi 90km:( z 2007 roku i chcialbym cos z pozmieniac:).
Chcialbym zaczac od ochrony czyli mocniejszego i poprawiajacego wyglad autka intercoolera.
Problem polega na tym ze nie wiem gdzie to kupic i jaki kupic zeby sie nie mordowac z montarzem.Chodzi oczywiscie o caly zestawik i miloby bylo jakby cena nie byla kosmiczna:)
Prosze o pomoc w tym temacie.
Przepraszam jezeli powtarzam temaci ale w lupce nic konkretnego nie znalazlem:(
Pozdro
Ostatnio zmieniony ndz lis 09, 2008 11:02 przez Specjal, łącznie zmieniany 1 raz.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=57608
zobacz temat jest troche tego moze coś ci podejdzie
ale w twoim MK jest juz ładny ICek
zobacz temat jest troche tego moze coś ci podejdzie
ale w twoim MK jest juz ładny ICek
Ostatnio zmieniony sob lis 08, 2008 15:45 przez m.s, łącznie zmieniany 1 raz.
ładnie ładnie twój to wytrzyma tylko pewnie bedzie szybciej puchnącSpecjal pisze:wzmocniona turbinka juz lezy,sofcik tez do zmiany ale najpierw ochrona tego wszystkiego no i wyglad bo dolozony ladny ic poprawia estetyke:)
skrzynka 6-cio biegowa no i tak max 150km
niewiem ile jest uciebie miejsca ale pewnie coś pod zderzak wpakowac bo ori jest większy ale wąski jak pamiętam
http://www.allegro.pl/search.php?from_f ... interval=7
tak na szybkiego to wsadzają uniwersalny a na forum to robią takie zeczy ze z ickami
mozesz szukac ale wydasz duzo więcej niz np. uniwersalny
tak na szybkiego to wsadzają uniwersalny a na forum to robią takie zeczy ze z ickami
mozesz szukac ale wydasz duzo więcej niz np. uniwersalny