Filtr oleju
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Filtr oleju
Jaki filtr oleju podchodzi do 1,8 GTI, rok 1995 ? prosiłbym także o symbole zamienników.
Olej 15/W40 może byc?
Olej 15/W40 może byc?
po to Ci go podałem, żebyś sobie wyszukał na tej stronce jaki dokładnie filtr podchodzi do Twojego auta masz tam eKatalog, wrzucasz dane swojego auta i wyskakują Ci wszystkie filtry różnych firm pasujące do kryteriów oraz ich ceny... wszystko jak na tacy
Ostatnio zmieniony sob lis 08, 2008 18:20 przez EnJoy, łącznie zmieniany 1 raz.
no chyba, że takenjoy pisze: masz tam eKatalog, wrzucasz dane swojego auta i wyskakują Ci wszystkie filtry
[ Dodano: 08 Lis 2008 21:23 ]
a swoją drogą to naprawde mam pecha, kamień mi odprysnął i *#cenzura#* dziure w filtrze
Ostatnio zmieniony sob lis 08, 2008 22:23 przez seba900, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
na oleju nie oszczedzisz... jak nie zalejesz czegos lepszego to wczesniej bedziesz musiał koło silnika robić ... na tym sie nie OSZCZĘDZA !! 100 zł na 8-10k km to nie jest znowu tak duzo. Proponuję tak jak koledzy wyżej 10W40 czyli półsyntetyk a co do filtra to nie kupuj FILTRONA ani MAX GEAR - pierwszy ponieważ jest "za dobry" i mozesz miec objaw swiecącej kontrolki od oleju a drugi to chińszczyzna.
Powodzenia.
Powodzenia.