falują obroty i jeszcze jedno ciekawe zjawisko???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
falują obroty i jeszcze jedno ciekawe zjawisko???
mam pytanie od jakiegoś czsu moja golonka faluje na obrotach nie wiem oleje wymienione świece nówki,moze ktoś ma rade na to????
no i dzisiaj mnie spotkała zagadka jadę sobie normalnie od razu zapaliła sie kontrolka od alternatora mówie pewnie pasek poszedł a tu nic kilometr dalej zgasły wszelkie podświetlenia obrotomierz i prędkościomierz spadły na zero ale auto jedzie ,wiec tak jechałem dalej akurat w korkach stałem a po chwili same sie podświetliły wskaznik i predkosciomierz i obrotomierzem pkazywały poprawne wskazania ale cały czas migał wykrzyknik alarm i pokazała się kontrolka abs?????? nic nie kumałem ,zgasiłem zapaliłem po chwili i żadnych alarmów nie było czy ktos się już z takim czymś spotkał albo wie co mnie moze czekac???????
podrawiam
1,6 100km highline
no i dzisiaj mnie spotkała zagadka jadę sobie normalnie od razu zapaliła sie kontrolka od alternatora mówie pewnie pasek poszedł a tu nic kilometr dalej zgasły wszelkie podświetlenia obrotomierz i prędkościomierz spadły na zero ale auto jedzie ,wiec tak jechałem dalej akurat w korkach stałem a po chwili same sie podświetliły wskaznik i predkosciomierz i obrotomierzem pkazywały poprawne wskazania ale cały czas migał wykrzyknik alarm i pokazała się kontrolka abs?????? nic nie kumałem ,zgasiłem zapaliłem po chwili i żadnych alarmów nie było czy ktos się już z takim czymś spotkał albo wie co mnie moze czekac???????
podrawiam
1,6 100km highline
obejrzyj klemy - jak nie to alternatorcierpik pisze:no i dzisiaj mnie spotkała zagadka jadę sobie normalnie od razu zapaliła sie kontrolka od alternatora mówie pewnie pasek poszedł a tu nic kilometr dalej zgasły wszelkie podświetlenia obrotomierz i prędkościomierz spadły na zero ale auto jedzie ,wiec tak jechałem dalej akurat w korkach stałem a po chwili same sie podświetliły wskaznik i predkosciomierz i obrotomierzem pkazywały poprawne wskazania ale cały czas migał wykrzyknik alarm i pokazała się kontrolka abs?????? nic nie kumałem ,zgasiłem zapaliłem po chwili i żadnych alarmów nie było czy ktos się już z takim czymś spotkał albo wie co mnie moze czekac???????
no istało się obejrzałem posprawdzałem klemy no i niby gitara ale wyjechałem i po kilku km przygasły kontrolki światła drogowe nie świeciły tylko postojówki,zapaliły siwe kontrolki abs i poduszek,zajechałem koło domu i już auto nie do odpalenia ,aku siadł co to jest za przyczyna alternator i jak to sprawdzic vag???
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: VW Golf VII 1.4 TSI
- Silnik: CXSA