dmuchawa na szybę
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dmuchawa na szybę
nie chodzi mi nawiew na przednią szybę, ten od strony kierowcy przez co paruje mi szyba i osłabia mi widoczność, jest jakiś prosty sposób aby to naprawić???
hmm a w którym miejscu jest filtr powietrza??(domyślam się ze w takim plastiku, ale zbytnio nie zaglądam pod maske i wolał bym czegoś nie schrzanić) może można go jakoś przeczyścić bo nie mam teraz zbytnio kasy na nowy:-)))
Ostatnio zmieniony pt lis 28, 2008 18:01 przez barto0o, łącznie zmieniany 1 raz.
przeczyścić ?? raczej nie bardzo można go całkiem zdemontować i ??
uśmiechnij się do swej kobiety niech ci użyczy rajstopki tzn (:"" raj ) stopki wyżucisz i naciągniesz w miejsce filtra
a znjaduje się on na podszybiu z prawej strony (kierunki określa się od wewnątrz pojazdu )śicągniesz taką grubą uszczelkę podszybia odsuniesz na bok spinkę zabezpieczająca plastik podszybia
jak podniesiesz podszybie ukaże się filtr pyłkowy
uśmiechnij się do swej kobiety niech ci użyczy rajstopki tzn (:"" raj ) stopki wyżucisz i naciągniesz w miejsce filtra
a znjaduje się on na podszybiu z prawej strony (kierunki określa się od wewnątrz pojazdu )śicągniesz taką grubą uszczelkę podszybia odsuniesz na bok spinkę zabezpieczająca plastik podszybia
jak podniesiesz podszybie ukaże się filtr pyłkowy
Ostatnio zmieniony pt lis 28, 2008 18:14 przez dziejo, łącznie zmieniany 2 razy.