[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
mk2 zajebisty ,a im blizej serii tym lepiej !!! bo odjeb.c jakis klaunowoz to nie sztuka!! auto ma byc nie przekabinowane i twoje dokladnie takie jest .. pewnie ze wiekszy rant by go nie zeszpecil ,ale wszystko w ramach zdrowego rozsadku !! pozdro
moje 20JAHRE http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=201559
moje 20JAHRE http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=201559
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
pczerniej, jestem za, ja tam moge codziennie jezdzic fotki robic
becior, dzieki
kkkubek, faktycznie przekabinowalem troche w ps, ale nastepnym razem bedzie lepiej
Rafalek114, dzieki
idgray, ano niestety, raz na jakis czas smigam autkiem, a rm-y plus sol, to nienajlepsza kompozycja (zreszta pewnie sam wiesz ),dlatego zmuszony jestem poruszac sie na tej pieknej stali , a poza tym musze w koncu je rozebrac i pomalowac, co by na wiosne juz na bialych latac
pozdraVWiam
becior, dzieki
kkkubek, faktycznie przekabinowalem troche w ps, ale nastepnym razem bedzie lepiej
Rafalek114, dzieki
idgray, ano niestety, raz na jakis czas smigam autkiem, a rm-y plus sol, to nienajlepsza kompozycja (zreszta pewnie sam wiesz ),dlatego zmuszony jestem poruszac sie na tej pieknej stali , a poza tym musze w koncu je rozebrac i pomalowac, co by na wiosne juz na bialych latac
pozdraVWiam
Przeglądnałem w koncu cały temat.. i na bierząco starałem sie ustawic któreś ze zdjęć na tapete. Potem musiałem wybierać z nowszych, bo ładniejsze były.. i z nowszych.. i z nowszych.. aż w końcu te z garażu mnie zmiażdżyły zupełnie. Samochód przepiękny. pozdrawiam.
Cult.. German.. Rost.. Rat.. Retro..
www.Street-Roulette.prv.pl - Zapraszam na forum!
www.Street-Roulette.prv.pl - Zapraszam na forum!