Mam straszny problem z golfem III.Czy ktoś moze mi pomóc?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
masz możliwośc odłączenia na noc akumulatora ?(jedna klema )
jezeli tak to zrób to a rano dasz mi znac czy się coś zmieniło
po ponownym podłączeniu
jezeli odpali nie ruszaj nic gazem ani nie włączaj zadnych odbiorników typu dmuchawa radio itp az do momentu załaczenia sie wentylatora chłodnicy pózniej go zgaś i normalnie mozna go juz uzytkować
jezeli tak to zrób to a rano dasz mi znac czy się coś zmieniło
po ponownym podłączeniu
jezeli odpali nie ruszaj nic gazem ani nie włączaj zadnych odbiorników typu dmuchawa radio itp az do momentu załaczenia sie wentylatora chłodnicy pózniej go zgaś i normalnie mozna go juz uzytkować
Ostatnio zmieniony wt gru 09, 2008 22:56 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
Aldona pisze:tak , mam mozliwość
jak rano podłączysz kleme i kluczyk przekręcisz w połozenie zapłon
nie przejmuj się odgłosami pochodzącymi z przepustnicy i krokowca to normalny objaw
Ostatnio zmieniony wt gru 09, 2008 23:01 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, nie wyje dopóki, dopóty- mu sie nie otworzy drzwi np.tylko pika.
Ostatnio zmieniony czw gru 11, 2008 17:19 przez Aldona, łącznie zmieniany 1 raz.
Aldona
nie był bym az takim optymistą ale trzeba mieć nadzieje
dobra koniec OT bo robimy z naszgo działu techniczny
z pewnością są tu teższe głowy niż moja którzy spotkali się już z takim przypadkiem
dobra koniec OT bo robimy z naszgo działu techniczny
z pewnością są tu teższe głowy niż moja którzy spotkali się już z takim przypadkiem
Ostatnio zmieniony czw gru 11, 2008 17:18 przez dziejo, łącznie zmieniany 2 razy.
[ Dodano: 10 Gru 2008 14:08 ]
Witam, Niestety bez efektu dalej to samo sie dzieje.Zrobiłam tak jak pan napisał , ale nic
Witam, Niestety bez efektu dalej to samo sie dzieje.Zrobiłam tak jak pan napisał , ale nic
Ostatnio zmieniony czw gru 11, 2008 17:20 przez Aldona, łącznie zmieniany 1 raz.
Aldona