Wybór instalacji gazowej...
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Wybór instalacji gazowej...
Witam!!!
Kilka dni temu zakupiłem MkII 1.6 '91 i mam zamiar załozyc instalacje gazową, niestety nei mam o tym pojecia ale slyszalem ze godne polecenia sa instalacje firmy Lovato i BRC. Która z nich jest lepsza?
Pozdrowionka dla wszystkich!
Kilka dni temu zakupiłem MkII 1.6 '91 i mam zamiar załozyc instalacje gazową, niestety nei mam o tym pojecia ale slyszalem ze godne polecenia sa instalacje firmy Lovato i BRC. Która z nich jest lepsza?
Pozdrowionka dla wszystkich!
Słyszałem że z LOVATO jest problem z serwisem
A pozatym taka mała przestroga dla wszystkich
gaźnik inna instalacja
monowtrysk inna instalacja
wielowtrysk i plastikiowy kolektor inna instalacja- ta oczywiście jest najdroższa
Kumplowi powiedzieli że tą tańszą z nono przerabiają na tą do wieliwtrysku, chciał przyoszczędzić i ... po kolektorze
pozdro
A pozatym taka mała przestroga dla wszystkich
gaźnik inna instalacja
monowtrysk inna instalacja
wielowtrysk i plastikiowy kolektor inna instalacja- ta oczywiście jest najdroższa
Kumplowi powiedzieli że tą tańszą z nono przerabiają na tą do wieliwtrysku, chciał przyoszczędzić i ... po kolektorze
pozdro
Nie napisalem ze lepsza jest niz lovato, podejzewam ze jakosc jest podobna, tak slyszalem. Lovato mialem w poldku (ale tam byla zupelnie inna instalacja -gaznikowy byl) teraz mam BRC i tez jest wszystko ok, a falowanie obrotow to zalezy glownie od tego w jakim stanie masz silnik, a konkretnie szczelnosc kanalow dolotowych, gaznika/wtrysku i wszystkich przylegajacych do niego elementow.Na gazie te szczelnosci sa cholernie wazne!
Poza tym przy montazu instalacji gazowej licz sie z tym ze bycmoze bedziesz musial zmienic tez kopulke, kable i swiece. A to kolejna kaska, nie mala nie ogromna, ale zawsze...
Poza tym przy montazu instalacji gazowej licz sie z tym ze bycmoze bedziesz musial zmienic tez kopulke, kable i swiece. A to kolejna kaska, nie mala nie ogromna, ale zawsze...