Dobry ten elektryk, nono.wireks pisze:Bylem u elektryka, niestety nie mial czasu mnie pryzjac ale stwierdzil, ze oscyloskopem nie da sie sprawdzic sondy...
Szarpie przy przyspieszaniu.... 2.0 8V AGG
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
poniewaz po odpaleniu wyskloczy ci blad TPS, trzeba go usunac i zaadoptowac przepustnicetadix pisze:Hmm po czyszczeniu przeplywki konieczna jest adaptacja przepustnicy ? Dlaczego?Itor pisze:czyszczenie przeplywki:wireks pisze: Bylem u elektryka, niestety nie mial czasu mnie pryzjac ale stwierdzil, ze oscyloskopem nie da sie sprawdzic sondy...
Wymienilem kopułke, paluch i przewody wysokiego napiecie... niestety nie pomoglo...
zdejmujesz przeplywke zdejmujesz z przeplywki siateczke, bardzo delikatnie pedzelkiem i rozpuszczalnikiem czyscisz 2 wolframowe druciki az zrobia sie jasne, skladasz calosc do kupy po czym konieczne jest na vagu skasowanie bledow i adaptacja przepustnicy
poza tym przeputnice w AGG sa bardzo wrazliwe na brud, wyjmij przepustnice, bardzo dokladnie wyczysc, zamontuj zaadoptuj vagiem
jak zdjac siatke od przeplywomierza?
na dodatek powiem ze mi jeszcze wskaznik paliwa umarl.... bleeee (
[ Dodano: 21 Sty 2009 13:44 ]
Witam,
panowie wyczyszczenie przeplywki pomoglo!! Normlanie jakbym nowy silnik wsadzil!! Wiec ludzie czyśccie przeplywki!!
Pozdro
na dodatek powiem ze mi jeszcze wskaznik paliwa umarl.... bleeee (
[ Dodano: 21 Sty 2009 13:44 ]
Witam,
panowie wyczyszczenie przeplywki pomoglo!! Normlanie jakbym nowy silnik wsadzil!! Wiec ludzie czyśccie przeplywki!!
Pozdro
Dieu me pardonnera. C`est son metier.
Bóg mi wybaczy. To jego zawód.
Bóg mi wybaczy. To jego zawód.