[ Dodano: Pon Gru 15, 2008 10:35 pm ]
immo 2Turbonalepa pisze:Mam zegary: 3B0 920 822 A - immo2 czy immo3 ??
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
szkoda że wczoraj nie napisałeś bo dzisiaj rano byłem w Warszawie.Yaro_88 pisze:mam takie same zegary, immo3, 1/2 fis, kto w okolicach warszawy sie podejmie takiej przerobki ?
Wiadomo, że się da. Ja już dawno to robiłem w Borze i śmiga.greg pisze:dobra panowie - w zegarach 1J5 920 826A czyli 1/2 FIS da się uaktywnić rkm
Nie ma z tym problemu wystarczy HEX-CAN. I pięknie można przepisać PIN i numer nadwozia ze starych do nowych zegarów i przepisać również kluczyki.greg pisze: A druga informacja jest taka że jak ktoś ma immo 3 i wymienia zegary też na immo 3 to mogą być problemy z przypisaniem kluczyków - walczyłem ostatnio z tym problemem i dopiero inny mechanik po zmianie w eprom kompa silnika dał radę
będę dźwięczny... mail [email protected]norek111 pisze:daj namiar na poczte to podeśle sprawdzonego PLTomek- E-g pisze:musze skąds załatwić porządnego VAGa ale tez nie mam pojęcia skąd
no wiec numer jaki mi się pokazuje to 1J5 920 826 C i pytanko czy to immo2 czy immo3 ? i czy da sie ustawic to RKM?greg pisze:Tomek- E-g, podaj numer zegarów
a można bez odczytywania nr licznika dowiedziec się czy ma sie immo 2 czy 3? Golf 4 2003r. 1.9 tdi ASZ, zegary 1/2 FIS bez srebrnych ringów. Z góry dziękuje za info.greg pisze:=martino87 pisze:A co to jest RKM?masz zegary immo 2 - nie da siemartino87 pisze:zasięg na baku
Dołączam się do pytania poprzednika..... Golf 2003 maj, AXR bez srebrnych ringów....research1 pisze:a można bez odczytywania nr licznika dowiedziec się czy ma sie immo 2 czy 3? Golf 4 2003r. 1.9 tdi ASZ, zegary 1/2 FIS bez srebrnych ringów. Z góry dziękuje za info.greg pisze:=martino87 pisze:A co to jest RKM?masz zegary immo 2 - nie da siemartino87 pisze:zasięg na baku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 125 gości