proble,m z uruchomieniem silnika jak jest wilgotno
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
proble,m z uruchomieniem silnika jak jest wilgotno
Znajoma ma problemik z golfikiem 1,8ABS a mianowicie pięknie pali jak ciepło, zimno, mróz ale... nie chce zapalić jak jest wilgotne powietrze. Przewody, świece, kopułka, palec, cewka zmienione - ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
hmm napewno przyczyna jest w układzie elektrycznym, ale wszystko co naważniejsze juz wymienione..... pozostaje tylko komputer, czujniki i kable do czujników - a próbowaliście go podpiąć pod kompa właśnie jak silnik zimny i jak jest wilgotno?
jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....
nie próbowaliśmy bo trzeba by było wyczyć ze będzie wilgotno i na ten dzień załatwić komp żeby przywieźć do samochodu, no bo jak odpalę to już problem na cały dzień znika... na 100% paliwo dochodzi - czuć nie spalone, bardziej to wygląda jak problem z zapłonem - tak jakby palił na 1. następni 2 cylindry, a potem powoli dołączały się kolejne
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No mialem na mysli ze jednak nie jest wszystko nowe w ukladzie zapl.greg pisze:więc??? bo w elektryce nie jestem tak dobry jak w mechanice, podpiąć odpiąć, wymienić, to jeszcze mogę, ale zdiagnozować chłopskim spoobem to już gorzej...VAUER6 pisze:steruje rozdzialem tej iskry,wiec...
Kopulka to nie wszystko.A tak zeby to sprawdzic to najlepiej przelozyc z drugiego-niestety.